• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotomu ve istediğim saç rengini koydum sizce gidermi bana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence kesinlikle siyah kalmalısın sarı seni soluk gösterir ve makyajsız çok zordur kullanımı..siyahı makyaj ypmadan da minik bi parlatıcıyla ve o güzel gözlerinle kulanabilirsin bence

Bence saçlarının uçlarına o rengi balyaj olarak attırabilirsin..
Tüm saçını açtırırsan büyük bir hasar bırakabilir...Siyah açılması zor bir renktir.

evet öyle walla hatta benim asıl saç rengim açığa yakın kumral ve kaşlarım simsiyah annemede sordum kaç defa bi tuhaflık var bende dedim ama allah vergisi işte kaydirigubbakcemile3
neden ya benim tenimde bembeyaz zombi gibi ama kaşlarım simsiyah:D demek bende anormalimn

Canım bence acık sarı degılde dıger kızdakı renk daha cok gıder dusunuyorum eger illa boyatıcam dıyosan tabı :) yoksa sıyah gayet guzel gıtmıs sana.

bence sağdaki süper olurr zemuszemus kaşlarının rengini de kırdırırsın,,,gözlerinle fln çok güsel olur...korkma biras cesaretli olmak lasımm..bende çok korkardım değişikliklerden ama denemezse çatlıo insan,,,bence yakışır sana sağdaki,,,genede karar senin tabi cnm opuyorumnanaktan

bence siyah kalsın daa guselll :)

Göz renginiz çok güzel bence istediğiniz tonlar çok yakışır
Gözünüzle saç uyumunuz yüzünüzü daha canlı gösterir denemeye değer derim..

konu 2009da açılmış bence çoktan karar vermiştir :1::1::1:

Bence sarı saç istiyorsan önce saç renginin bikaç ton açığına boyat...Sonra sarıya boyat...Bir anda sarı yapma.

yakışır sana bence yaptır ama kendin deneme ben denedim rezil oldu saçlarım kızıldı üzerine 5 kutu sarı yaptım onların üstünede açıcı kullandım şu an yer yer sarı yer yer turuncu çok igrenç oldum kuaförde 80 lira istedi omzuma kadar olan saçlarıma:50: her gören kahkaha atıyo saçlarıma allahtan kapalıyım yani :66:

Back