Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım esmer bir tenin var, ve kaşların da siyah..Açıkcası sarı saçın sana yakışacağını sanmıyorum ama kaşlarını da boyatırsan belki..
Yine de sanmam çünkü fotodan anladığım kadar ile dediğim gibi tenin açık değil..Yine de sen bilirsin..
arkadaşım yanı bu kız esmerse ben zencıyımdelikafaduldendelikafadulden..sadce saçlarını koyu boyamış dıye hemen esmer yakıştırması yapmayın lütfen bu arkadaş beyaz tenlı elbettekı saçını sarı yaparsa ve kaşını o tonlarda boyarsa tam bı sarışın olur bence..sana tavsıyem saçlarının tamamını küllü kumrala boya sonra çok dipten başlamamak üzere o resımdekı tonlarda platın sarı balyaj attır süper yakışır.tam bı sraışın olursun gözlerınn rengınede uyar dostum:lepi:
Fotoda görünen esmer bir ten canım..Süt beyaz mı görünüyor senin ekranda? Gördüğümü söyledim..
Bilemem belki sen de zenci derecesinde esmersindir neden olmasın?
Bir de esmer yakıştırması demişsin, esmerlik kötü birşey değil ki, yakıştırma değil yaptığım..
Senden daha fazla anlarım bu konulardan canım rahat ol sen, ama foto belki yanıltabilir insanı..
canım senin dediğin renkte yakısır göz ve ten renginle uyum saglar bence ama cok işlem gerekeceği bi gerçek bu arada senin saç rengin ne :icecream: bende o renge boyatma istiyorum daaa.s.