• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotomu ve istediğim saç rengini koydum sizce gidermi bana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siyah saç we yeşil göz ayrıcalıktır bence :) sarıya döneceksen iyi düşün kaşlarından önce bence kahküllerini düşünmelisin kahkül sana çok yakışmış sarıyken böyle durmayacaktır.. illa açtırıcam diyorsan bal köpüğü gibi renkleri deneyebilirsin sana çok yakışacaktır..

İki renkte çoooook güzel. resim tam önden olsaymış birde güneşe bakarken olmasaymış daha iyi yorum yapabilirdim. Ben yaptırma derim saçın koyu , gözün koyu, kaşların koyu bence hiç dokunma. örneği çok sonra kuaför beenmediinde dur ben gerçek saçına geri döndürürüm seni der sonra sen de boya kervanına katılırsın. bana böle çok soran olurdu yakışmaz bence dediim zaman kötü bi laf etmişim gibi davranırlardı esmerlerede çok güzel oluo filan derlerdi. Ama sen buraya çekip koymuşsun fotonu demekki gerçekten başkalarının fikrini de duymak istiosun bence gitmez. Kuaför harika bi sarıda yapabilir kadınların en büyük hatası burda bence o harika saçın kafasında güzel durmadığını anlayan pek fazla yok . Kaş boyatmaya gelince hiç tavsiye etmem ama saçı bakır tonlu bayanlarda kaşdaki boyada güzel duruyo adeta tamamlıyo . mesela sağdaki saç rengi de çok ilgi çekici ve hemen hemen herkeste hoş duruo o tip bakırlı tonlar. yazın da saç sanki sarı saçmış gibi parlıo hemde yüze canlılık verio hoş senin yüzünün canlılığa ihtiyacı yok ama.. Umarım neye boyatırsan boyat en güzeli olur

çok esmersin canım platin asla yakışmaz sana

kumral kahve tonları çok güzel olur bence sana ama kaşlarınıda açtırman gerekir...yavaş yavaş sarı yaparsın bi anda yıpratmadan hem gözün alışır...

bence sana bu renk gıder

r_ezfrv70lxqy3skr13o33.jpg

Bence sağdaki çok yakışır sana.. Denemelisin..

ya ne kadar güzel saçların var ayrıca da sana çok yakışmış niye boyatmayı düşünüyosun ki
ha boyatsan kötü mü olur ? olmaz ama bu halin süper.hiç bozma

bence bu hali çok güzel
arkadaşların dediği gibi kaşlarınıda boyatman lazın ee diyosun hergün kaşın çıkıcak kafamçokkarıştı seninde karıştımı:))

illa ki değişiklik yapmak istiyorsan en fazla kahverengi tonlarını denemeni tavsiye ederim, sarı renk acaip solgun gösterecektir seni ve saçların da açma işlemi sırasında acaip yıpranacaktır. hem böyle hakkaten daha çıtıpıtı durursun, sarı saç yaşı büyük gösteriyor kaydirigubbakcemile5

kesınlıkle boyatma derım . yaklasık 3 hafta once bal kopugu olan saclarımı,senn ıstedgn gıbı hatta aynı yanı o fotoyla sarı yaptırdım.kuaforden cıkarken aglıcaktım. ınsan cok fena afallıyo. 3haftdr her sabah boya alıp koyu renge boyıcam dıye kalkıyorum ama saclarm cok yıprandıgı ıcın sabredıyrm fakat kurban bayrmndan snr ılk ısım bu olucak. senn saclarn bı de sıyah. bı kere cok degsk gelıo ınsana alısamıyosun.ben saclarma fon bıle cekmıyorum hala her gun topluyorum. eger sarı ıstıosan yavas yavas geçıs yap.mesela once kumral bal kopu gb bısı yap snr ustune sık olamayn bı rofle dene. bırden gecıs yapmak ınsann pskljsnı bozuyo cnm.mafoldumben

sağdaki daha güzel olurr bence :))

cnm sana gitmez bence bu halin gayet güzel.hiç heves etme bence insan saçına zarar verip pişman oluyo

bence boyatmalısıın :) bende senın gıbıydım sıyahtı saclarım boyalı su an sarı roflelı .. walla cok da memnunum onemlı olan senın mutlu olman ..içinde kalmasın ... ;) ama bil en iyi kuafore de gıtsen sacın yanar canım benden demesı .. ama dersen yavas yavas yaparım o zman yanmaz :) benım gıbı acelecı olma :):)

Back