İki renkte çoooook güzel. resim tam önden olsaymış birde güneşe bakarken olmasaymış daha iyi yorum yapabilirdim. Ben yaptırma derim saçın koyu , gözün koyu, kaşların koyu bence hiç dokunma. örneği çok sonra kuaför beenmediinde dur ben gerçek saçına geri döndürürüm seni der sonra sen de boya kervanına katılırsın. bana böle çok soran olurdu yakışmaz bence dediim zaman kötü bi laf etmişim gibi davranırlardı esmerlerede çok güzel oluo filan derlerdi. Ama sen buraya çekip koymuşsun fotonu demekki gerçekten başkalarının fikrini de duymak istiosun bence gitmez. Kuaför harika bi sarıda yapabilir kadınların en büyük hatası burda bence o harika saçın kafasında güzel durmadığını anlayan pek fazla yok . Kaş boyatmaya gelince hiç tavsiye etmem ama saçı bakır tonlu bayanlarda kaşdaki boyada güzel duruyo adeta tamamlıyo . mesela sağdaki saç rengi de çok ilgi çekici ve hemen hemen herkeste hoş duruo o tip bakırlı tonlar. yazın da saç sanki sarı saçmış gibi parlıo hemde yüze canlılık verio hoş senin yüzünün canlılığa ihtiyacı yok ama.. Umarım neye boyatırsan boyat en güzeli olur