Saç Rengi ve Saç Boyama Fotomu ve istediğim saç rengini koydum sizce gidermi bana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sağdaki daha güzel olur

bence siyah daha güzel
yinede sen bilirsin

sağdaki sarışınlık sana gider gözlerde renkli çünkü yakışır sanırım kuaföre yaptıracaksın?

canım benim emin ol soldaki renk kaşlarının rengini açtırmasan bile çok yakışır sana.harika olur.ancaaak ilk denemede o rengi tutturmanın inan bana hiç imkanı yok.bir buçuk yıldır uğraşıyorum daha yeni o tona döndü benim de saçlarım.ve sana içten bir tavsiye ilk denemede yaparım diyen kuaförlere sakın kanma yoksa saçların benimki gibi çok yıpranır.doğru kuaförle birlikte sabrederek ilerlersen belli bir zaman sonra istediğin renge sağlıklı saçlarla kavuşursun.ama sakın aceleci olma

yanılmıyosam gözlerin yeşil; bu durumda sağdaki renk daha iyi olur bence,kaşları da boyatrsan harika olur.saçının kendi rengi ne peki?

cnmm her renk yakışır tenin çok güzel..ama siyah saçı açtırıp maffedersinn saçınııı..öyle bi hata yaptım..şimdi yanık saçlarla dolaşıyorumm..

şunu unutma canım en güzel sarışınlar esmerlerden çıkıo ben kuaförüm ve esmerlerede yakışio sarışınlık bence baştaki platin süpe durur sarı birazdaha büyük gözükmene neden olur ben sarıyı cok seviom sarıya boyatırsan sakın kaşlarını actırma

arkadaşım yanı bu kız esmerse ben zencıyımdelikafaduldendelikafadulden..sadce saçlarını koyu boyamış dıye hemen esmer yakıştırması yapmayın lütfen bu arkadaş beyaz tenlı elbettekı saçını sarı yaparsa ve kaşını o tonlarda boyarsa tam bı sarışın olur bence..sana tavsıyem saçlarının tamamını küllü kumrala boya sonra çok dipten başlamamak üzere o resımdekı tonlarda platın sarı balyaj attır süper yakışır.tam bı sraışın olursun gözlerınn rengınede uyar dostum:lepi:

Fotoda görünen esmer bir ten canım..Süt beyaz mı görünüyor senin ekranda? Gördüğümü söyledim..
Bilemem belki sen de zenci derecesinde esmersindir neden olmasın?

Bir de esmer yakıştırması demişsin, esmerlik kötü birşey değil ki, yakıştırma değil yaptığım..
Senden daha fazla anlarım bu konulardan canım rahat ol sen, ama foto belki yanıltabilir insanı..

Birincisi ben kumralım ama esmer olsamda zencı olsamda kendımle övünürdüm şekerım..ikincısı arkadaşa öle bı bastırarak yakışmaz demişsinki bende nerden bılıorsun edasında yazdım anlayana tabıkısengözlerimebaksanab..üstelık bayanda zaten süt beyaz tenlı olmasını sölemesıne ramen sankı hala ınanmamış edasında beyaz tene kara kaş ilk kez görüorum demende ayrı olaydı..üçüncüsü hem esmer olmak kötü bişe deıl dıorsun (elbettekı keşke esmer olsaydım) hemde üstte sen sanrıım zencı kadar esmersın gbı bır alaycı tavırla takınıorsun.:1ninca::1ninca:neyseee ha bu arada anladığım kadarıyla monitörün eskimiş karanlık gösterıor bence en kısa zamanda değiştir-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ama siyah saclarinla o kadar tatlisinki,massallah sana
istedigin renkte cok guzel yakisir eminim,yuz guzel olunca,
yapinca gene koy resminide gorelim ,timammia.s.

bana kalirsa bu haline cok dogal bir guzelligin var bozma derim..

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum..:1hug:

Cnm bak böyle çok güzelsin değişiklik istiyosan daha farklı bişeler yapabilirsin bence...
valla cesaretin varsa siyahtan o sarıya yaptır cnm ben yaptırdım bi heves psikolojim bozudu herkes yakıştırdı ama ben yakıştıramadm sen sorun olmaz diosan bence yakışır ama kaşlarınıda halletmen gerek ...

küçük kadınlarda bi kız var irem ona benzettim seni biraz tam olarak bilmiyorum saç rengini ama kestane gibiydi sanırım.ama sarı gitmez bence de sana =/

canım senin dediğin renkte yakısır göz ve ten renginle uyum saglar bence ama cok işlem gerekeceği bi gerçek bu arada senin saç rengin ne :icecream: bende o renge boyatma istiyorum daaa.s.

olabiler ama kaşlarını boyatsanda sıksık çıktığını söylemişsin baş edebilecekmisin ki şuan kullandığın renkte çok hoş

canım senin dediğin renkte yakısır göz ve ten renginle uyum saglar bence ama cok işlem gerekeceği bi gerçek bu arada senin saç rengin ne :icecream: bende o renge boyatma istiyorum daaa.s.

şu an saçım siyah ama gerçekte kumralım cnm

bnce kımseyı dınleme bu renkte gusel olmus fakat ıstıosan o renge boya kaslarını tuy sarartıcıyla sarart boyamana gerek yok ama ıyı bı kuafore gıt paradan kısma bılırsın ucuz malın yahnısı......pahalı olabılır fakat adam gıbı olur sacın yanmas oldumu tatlım bende o rengı sevıorum ama yakısmıo bna bugday tenlı ve kumral olmama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…