• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotomu ve istediğim saç rengini koydum sizce gidermi bana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

daphnee06

Ziyaretçi
Ufff saçımı boyatmak istiorum ama emin deilim fikirlerinizi bekliorum siyaha boyatıodum hep..Sizce fotoma bakarak sarı bana yakışır mı???

Şu anki saçım böyle :

dsc02259yy2.jpg

İstediğim tonda bu soldaki :

Olsen_Twins_008.JPG

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

bence siyah çok hoş öle b sarı seni soldurabilir :S

hmm tamam anladım cnm ama bence güzel gözlerine sağdaki daha güzel gider..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gozlerin sanırım ela ten renginde acık bence gider ama kaşların renginide acman gerekir bence

Sanırım esmer bir tenin var, ve kaşların da siyah..Açıkcası sarı saçın sana yakışacağını sanmıyorum ama kaşlarını da boyatırsan belki..

Yine de sanmam çünkü fotodan anladığım kadar ile dediğim gibi tenin açık değil..Yine de sen bilirsin..

canım gozlerin sanırım ela ten renginde acık bence gider ama kaşların renginide acman gerekir bence

ya benim kaşlarım hergün çıkıo ama açılınca iğrenç olmazmı hergün siyah siyah çıkçak kaydirigubbakcemile3

Sanırım esmer bir tenin var, ve kaşların da siyah..Açıkcası sarı saçın sana yakışacağını sanmıyorum ama kaşlarını da boyatırsan belki..

Yine de sanmam çünkü fotodan anladığım kadar ile dediğim gibi tenin açık değil..Yine de sen bilirsin..

tenim çok açık süt beyaz dieblirim makinenin ışığından biraz koyu çıkmış galiba çok beyazım ben :)

Bu arada kuaförünü iyi seç derim, paraya acıma, çünkü siyahtan açık renge dönerken saçları yanan çok oluyor..

tenim çok açık süt beyaz dieblirim makinenin ışığından biraz koyu çıkmış galiba çok beyazım ben :)

Süt beyaz mı?:1shok: ..CADIARZU Olabilir tabii....neden olmasın..

Kaşlarını boyatmazsan çok sırıtır kesinlikle boyatman lazım kaşları da..hihoyyyt

Son düzenleme:
Süt beyaz mı?:1shok: Süt beyaz bir tene kapkara kaşları da ilk defa görüyorum neyse..CADIARZU Olabilir tabii....neden olmasın..

Kaşlarını boyatmazsan çok sırıtır kesinlikle boyatman lazım kaşları da..hihoyyyt

evet öyle walla hatta benim asıl saç rengim açığa yakın kumral ve kaşlarım simsiyah annemede sordum kaç defa bi tuhaflık var bende dedim ama allah vergisi işte kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle sagdakı daha cok gıder.sarı saclar eger gercek sacın sıyah yada koyuysa boyattıgın zaman cok kotu duruyo.soluk yaslı gosterıyo.uzun zaman kullandım sarı.sımdı cıkolata kahvesı ustune bakır balyajlıyım kendımı tanıyamadım nasıl genc gosterdı.sarı sacta herzaman bakımlı makyajlı olmak gerekıyo.tavsıyem sagdakııııııı.

sacın kaşın simsiyah.. actırman lazım.. acılır yapılır fakat kaşlarını actırman gerek yoksa acayip sırıtır sacın kendisinide hoş göstermez... bide kendimden bliorum oradan örnek vereyim.. şimdi benimde tenim beyaz sac kaş kapkara sarı yaptırdım.. dipten cıktıkca kara kara acayip kötü oluyor. bide kaslarımın alınan yerleride cıkınca iyice feci olmustu.. hani kumrallar saclarına röfle yaptırınca sırıtmıyoda direk siyah saclı yaptırınca birinci ikinci gün olmasada bi zaman sonra cok kötü olyor... sarı sevmezmiyim.. aksine cok severim ama kullanabileceksen.. cunku bakımı boyası ugrasması bence zor... ama siyah saclarında cok yakısmıs sana bide renkli gözlü olunca söze bile gerek kalmıyo..

çoooooook güzel bir renk ve bir kere boyamada bu rengi bulamazsın. illada bir seferde bulacam dersen bir tutam saçın kalır.:uhm:
İstediğin renk platin ve çok zor tutturulan bi renk ve senin alt zemin siyah.
ne biim sarı saç çok olgun gösteriyor daha çıtı pıtı bi ren bulabilirsin bencekaydirigubbakcemile2:jeyyar:

Sarıyı kesinlikle deneme bence....sana gidecek tonlar Kestane,kahve

canım bence saşların böyle kalsın. çok güzelsin maşallah. hele gözlerin harika valla. doğal saç renginmi bu? ne kadar duru bir güzellik böyle, Allah nazarlardan korusun seni. :nazar: :nazar: :nazar:

canım bence saşların böyle kalsın. çok güzelsin maşallah. hele gözlerin harika valla. doğal saç renginmi bu? ne kadar duru bir güzellik böyle, Allah nazarlardan korusun seni. :nazar: :nazar: :nazar:

çok tşk ederiimm :1hug: doğal saç rengim açık kumral siyaha boyatıyorum hep..

bu saçın ustune sarı cok zorr tutar hemde kotu olabılır rengi

Canım sana hiç sarıyı tavsiye etmem.Görümcem heveslenip boyatmıştı.Saçları onunda koyu renkti siyaha yakın.Kaşlarıda seninki gibi siyahtı.Bak sonuçlarını söyleyeyim.
1-Saçları felaket yandı.Saç siyah olduğu için çok işlemden geçiyor.İlk önce zemin boyası atılıyor.Üstüne açıcıyla açılıyor.Sonra bide cila atılıyor.Eee haliyle saç yanıyor.
2-Kaşlar siyah olunca resmen peruk gibi oluyor.Ten rengide seninki gibiydi.Kimsenin gözü alışamadı.Kaşlarını boyatsan diplerden çıkacak kaşlar daha kötü görünecek.Hadi saç dibi görmek alışılagelmiş birşey ama kaş dibi :bbo:Sürekli boyatman lazım.
3-Kendisi bile alışamadı saçlarına ve gitti kendi tekrar koyu renge boyadı.Yıkadıkça renk aktı daha berbat oldu.
4-Saçındaki yanıklardan hiç bahsetmeyeyim.Tamamen çatal çatal oldu saçlar.Yanık içindeydi.En sonunda gitti kısacık kestidi.Kendi saç rengine boyattı.Kuaföre harcadığı para 200 lirayı ü geçti.
Benden sana tavsiye hiç boyatma derim.Hatta saç rengin çok güzel ve sağlıklı görünüyor.Sana da çok yakışmış.Sarı saç herzaman daha sağlıksız görünür.İlle de değişiklik istiyorsan eğer siyah saç içinde kızıl balyaj da çok yakışır sana.a.s.

Back