Kızlar ben 2 yıldır ajansa kayıtlıyım ama hiç memnun değilim doğru dürüst iş çıkmadı. Sözleşme 3 yıl. 1 yılım kaldı daha önce fesetmek istedim tazminat alacaklarını söylediler vazgeçtim. Fesetmek istiyorum hiç memnun değilim hayallerim daha önemli değil mi?Nasıl kurtulabilirim buradan?
Ya da bir yapım şirketi ile görüşsem ajanssız bu iş olamaz mı???
istanbuldanım canım ve tiyatro eğitimi aldım 3-4 yıl. fiziğim iyidir, yeteneğim de vardır ama bazen utangaçlık geliyor moduma göre. güzel sanatlar lisesinde de okudum 1 yıl. bir çok görüşmeye gittim olmuyor torpil mi lazım anlamadım ki ..
Torpilden ziyade referans lazım canım.O da akademiler sayesinde oluyor.Tabi bu biraz da şans meselesi.
Bir sürü kursa gittim. Müjdat Gezene gitmedim tabii onu düşnmeye başladım.. Baya önce Ayla Alganın kursuna gittim. Bir de güzel sanatlar lisesine gittim. Hiç referans verilmedi. Hiç bir öğrenciye ... -_-
Müjdat Gezeni cidden öneriririm.Ki bi de sen çok şanslısın ki İstanbuldasın.
Sorun şu ki baya bi ekonomi krizdeyiz. Bu da başka bi sorunum. 20 tl bile benim için çok büyük bir para oldu ... Gidemem şu an.
Hmmm...Anladım canım.Eğitimi ücretsiz zaten.Aynı şekilde konservatuvar eğitimi almayı düşünüyorum ben ordan.O da İstanbul 'a taşınmakla mümkün olucak...Anca bi 3 sene sonra falan...belki...Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok da geç kalma derim ben.Sonuçta vereceğin sadece yol parası.
17 yaşındayım canm ekimde 18 olucam. Eğitim ücretsiz mi?Kadıköydeki müjdat gezenden mi bahsediyorsun? 300 tl aylık diye duymuştum :O Bedavaysa mükemmel,giderim tabii ki :)
"MSMnin açmış olduğu yetenek sınavına girerek, kazandığınız takdirde 4 yıl ücretsiz olarak eğitim alabilirsiniz!
Her yıl 1 Eylül 30 Eylül arasında başvurular kabul edilir.
1 Ekimde sınav yapılır
Eğitim 4 yıl tam zamanlı olarak verilir.
(sınava girebilmek için en az lise mezunu olmak gerekmektedir)"
diyor canım web sitesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?