• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Benim dönem dönem çok kırılmalar oluyor hatta tırnaklarım kat kat soyuluyor üstten üstten
derim çıkacak diye korkuyorum bazen zaten çok çok inceler hemen kırılıyor ve çok canım yanıyor
Vitamin eksikliğinde kaynaklanıyor malesef
takı yaptığım içinde uzun tırnaklar çabuk kırılıyor
Aslında ilaç kullanmam lazım
Birde daha çok vakit ayırıp bakımını tam yapmam
Sizinkilere maşallah diyim nazar değmesin çok özendim valla

yaa bende koymak istiyorumda nasıl koyuluyoki hiç bilmiyorum yeni katıldım bi yardımcı olsanız cicim:1hug:

7.jpg

2-22.jpg

Son düzenleme:
chocolaster çok güzell beğendim en çok senin paylaşmını beğendim benim tarzıma çok uygunn.bnde yapcammmmohaoldumsmile

cok tesekkur ederim gul kurusu. eger alta surdugun ojenin uzerine bir kat cabuk kuruyan cila cekersen, sonra asetona daldirilmis bir fircayla hatali kisimlari rahatca temizleyebilirsin. =)

en iğrenci benim tırnaklarım galiba..kendimi bildim bileli tırnak yerdim.söz verdim kendime.arkadaşlarımın bakımlı tırnaklarını gördükçe hırs yaptım ve yememeye karar verdim :) bakmaya çalışıyorum tırnaklarıma gecen gun bu renk oje aldım bi süreyim nasıl durucak bakalım dedim.pek iyi durmadı haliyle kısalar..inş daha da uzatıcam

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 118
  • $2.jpg
    $2.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 119
  • $3.jpg
    $3.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 118
seksiliğimmi kaldı yaşlandım artıkım eh bi tırnaklarım var işte:a015:

kızLaaaaaaaaarrr muhteşemsiniz bu tırnaklar ne böyLeeeee ... :lepi:

bayaadır girmiyodum topic'e neler paylaşmışsınızz fiiiiuuu hariksınız hepiniz Şeniz

Back