fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

çok sevdiğim bi renk :87:
biraz tırnak dısı çalışmıs olabilirim :86:

Arkadaslar China Glaze ojeler Turkiye'ye gelmis, detayli bilgi isteyen varsa blogumdan ulasabilir =) Herkes soruyordu nerede bulabilirim diye, belki gönlünüze göre ojeler bulursunuz =)

Arkadaslar China Glaze ojeler Turkiye'ye gelmis, detayli bilgi isteyen varsa blogumdan ulasabilir =) Herkes soruyordu nerede bulabilirim diye, belki gönlünüze göre ojeler bulursunuz =)

Her şey bu ülkeye rötarlı geliyor ya.. sinir oluyorum. Şöyle sevil filan satsa China Glaze ne iyi olur. YKM'de de OPI nin güzel renkleri bulunsa ne güzel olur... Ama bakalım gelecek yüzyıla olur heralde

kızlar ben yapıştırma süs kullanıyorum siz şu küçük camlarda olan süsleri nereden alıyorsunuz?

Son düzenleme:
bu rengın gumus rengı var mı ya cok hosmus durusu cok begendım

bilmiyordum youknow cvp vermiş neyseki :79:

youknow canım şu üçük pıtır pıtır seyleri nereden alıyorsunuz ?
hani deniz cupcake maniküründe kullnmıstı

onları feryal kozmetik var bakırköyde ordan buldum ben küçük şişelerde 1 tl ama bi site var bornprettystore die burda daha cok 3 dolar fln 5 tl ye gelio yani dolu sus var bakın isterseniz feryal kozmetiginde nette sayfası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…