- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
canim tirnaklarin uzunluktan yanlardan iceri dogru kivrilmaya baslamislar. bana da oluyor, torpuyle simetrik hale getirsen daha hos olur...
anladım canım sanırım son tırnağım düzgün öyle diyorsun yani değil mi ben hep ojesiz törpülerdim haklısın oje sürdüğümde törpülersem hem görebilirimde
evet son tırnagından feyz alarak sekillendirebilirsin =)
2. marka Essie, Sevil magazalarinda bulabilirsin canim.
chocolatestar ; fotoğraflarının hepsi çok güzel maşallah, oje sürmek teknikler, tırnak bakımı konusunda bir çok bilgiye sahipsin ve sayende biz de bilmediğimiz görmediğimiz renkleri görme fırsatı buluyoruz.
sana bir sorum olacak, tırnak yüzeyin çok düzgün maaşallah, ben oje sürdüğüm zaman nedense düzgün durmuyor, ne kadar taşırmadan da sürsem, hani o güzel görüntüyü yakalayamıyorum, tırnak yapısını düzeltici herhangi bir şey kullanıyor musun
Kızlar bende fotograf eklemek ıstıyorum fakat bılmıyorum bı kere denedım o da fotograf gorunmedı bana yardımcı olurmusunuz?
Bana kımse yardımcı olmayacak mı ?
once photobucket.com gibi bir siteden uyelik al, resimlerini oraya yukle... ondan sonra resim url'sini kopyalayip {URL}{/URL} arasina yapistir. Unutma {} isaretleri yerine koseli parantez gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?