• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

night.jpg

night4.jpg

canim tirnaklarin uzunluktan yanlardan iceri dogru kivrilmaya baslamislar. bana da oluyor, torpuyle simetrik hale getirsen daha hos olur...

denizim işaret parmagımın tınagı öyle oluyor evet çünkü ben onu törpüleyemiyorum ya :bbo:ne kare yapabiliyorum nede yuvarlak haliyle böyle çirkin duruyor nasıl törpüleyeyim onu sence

onu kivrik kismindan baslayarak olabildigince paralel hale getirecek sekilde torpulemelisin... diger kismini da ona simetrik hale getirmelisin. dur ben bir resimle anlatayim.

canim dort parmagini biraraya getirdiginde ustleri ayni dogrultuda olmali. tirnagini ojesiz torpulersen yamuk olabilir, en iyisi koyu renk oje varken tirnagi duz bir sekilde duvara dayayip oyle torpulemek. boylece ust hatti daha iyi gorursun. ust hat yere paralel olmali, tirnagin kendi beyaz cizgisini takip etme, cogu insanda yamuk oluyor o cizgi, bende de yamuk.
bir de yuzuk parmaginin tirnagi disa dogru yamuluyor uzadikca, benim de ice dogru. o yamuklugu kamufle edecek sekilde torpulemelisin, sekilde gosterdim:

Image1-11.jpg

anladım canım sanırım son tırnağım düzgün öyle diyorsun yani değil mi ben hep ojesiz törpülerdim haklısın oje sürdüğümde törpülersem hem görebilirimde

chocolatestar ; fotoğraflarının hepsi çok güzel maşallah, oje sürmek teknikler, tırnak bakımı konusunda bir çok bilgiye sahipsin ve sayende biz de bilmediğimiz görmediğimiz renkleri görme fırsatı buluyoruz.

sana bir sorum olacak, tırnak yüzeyin çok düzgün maaşallah, ben oje sürdüğüm zaman nedense düzgün durmuyor, ne kadar taşırmadan da sürsem, hani o güzel görüntüyü yakalayamıyorum, tırnak yapısını düzeltici herhangi bir şey kullanıyor musun

Kızlar bende fotograf eklemek ıstıyorum fakat bılmıyorum bı kere denedım o da fotograf gorunmedı bana yardımcı olurmusunuz?

chocolatestar ; fotoğraflarının hepsi çok güzel maşallah, oje sürmek teknikler, tırnak bakımı konusunda bir çok bilgiye sahipsin ve sayende biz de bilmediğimiz görmediğimiz renkleri görme fırsatı buluyoruz.

sana bir sorum olacak, tırnak yüzeyin çok düzgün maaşallah, ben oje sürdüğüm zaman nedense düzgün durmuyor, ne kadar taşırmadan da sürsem, hani o güzel görüntüyü yakalayamıyorum, tırnak yapısını düzeltici herhangi bir şey kullanıyor musun

canım benim tırnak yüzeyim çok çizgili değil ama sonuçta yine de tırnak çizgilerim var. bunu önlemek için barielle camouflage ya da essie ridge filling basecoat kullanabilirsin. bunları ojeden önce sürdüğün zaman tırnağın üzerine çöküyorlar ve o çizgileri tamamen yok ediyorlar. 30 lira civarında fiyatları, biraz tuzlu gibi gözükse de 3-4 ay falan gidiyor.
şu aralar ben bu tip ürünler kullanmıyorum, genellikle sedefli oje tercih etmiyorum, krem yapıda olan ojeler doğal bir avantaj sağlıyor pürüzsüz görünüm konusunda. ilk kattan sonra iki tane ince olmayan kat sürüyorum ve çabuk kurutucu cilayla kurutuyorum. böylece parlaklığı ve pürüzsüzlüğü kaybolmadan kurumuş oluyor ve bozulmuyor. cila olarak golden rose quick dry cila ya da sally hansen insta-dri öneririm. diğer çabuk kurutucu adı altında satılan, damlatılarak kullanılan ürünleri sakın kullanmayın, yağ yapılı olduğu için parmak izlerine sebep oluyor.
şimdilik bu kadar =)

Back