• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

img0094ax.jpg
[/URL]
[/IMG]
img0091a.jpg
[/URL] [/IMG]
çok güzel görünüyor :)

arkadaşlar, oje sürmek hatta onu süslemek her kadın için kolay birşey olmasa gerek.web sitemde tam da size göre ürünler var, artık tırnak süsleme sanatını zahmetsizce yapabilirsiniz.

Flormar matte serisi m08
Fotoğrafta ışıktan dolayı matlığı belli olmuyor ama normalde mat
Hoşuma gitti

$1.jpg

ya ben bunları çooooook beğendim kızlar bi anlatıverin ne kullandınız nası yaptınız ay ben çok cahalım yaaa :1::1:

Beğeniniz için çok teşekkürler :)
Öncelikle beyaz (flormar 310) ojeyi komple sürdüm. Kuruduktan sonra mavi ojeyi ( pastel 93), pembe ojeyi (flormar p18) bir peçeteye sürüp sırayla darbelerle tırnağa uyguladım . Sonrasında siyah ojeyi striper ile kafama göre darbe şeklinde uyguladım bir peçeteyle siyah oje darbelerinin fazlalıklarını aldım ( eğer striperınız yosa youtube'a "Make your own striper" yazınca çıkıyor yapımı çok basit ).Sonra da cila sürdüm :)

Beğeniniz için çok teşekkürler :)
Öncelikle beyaz (flormar 310) ojeyi komple sürdüm. Kuruduktan sonra mavi ojeyi ( pastel 93), pembe ojeyi (flormar p18) bir peçeteye sürüp sırayla darbelerle tırnağa uyguladım . Sonrasında siyah ojeyi striper ile kafama göre darbe şeklinde uyguladım bir peçeteyle siyah oje darbelerinin fazlalıklarını aldım ( eğer striperınız yosa youtube'a "Make your own striper" yazınca çıkıyor yapımı çok basit ).Sonra da cila sürdüm :)

peçeteye sürüp peçeteyi tırnağına mı bastırdın / sürdün canım ? doğru anladım değil mi ?

Back