Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, ya kardeşime dedim ki aktardan kakao al bir kakao getirdi ama ne olduğunu anlayamadım asla bilenler aydınlatırsa beni çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba, ya kardeşime dedim ki aktardan kakao al bir kakao getirdi ama ne olduğunu anlayamadım asla bilenler aydınlatırsa beni çok sevinirim
Merhaba Melike'cim. Bu kakao yağı. Kakao yağı bu formda oluyor ben ketojenik diyet yaparken kahveme kokuyorum küçük parçalar halinde. Birde çikolata yapımında kullanılıyor.
Merhaba Melike'cim. Bu kakao yağı. Kakao yağı bu formda oluyor ben ketojenik diyet yaparken kahveme kokuyorum küçük parçalar halinde. Birde çikolata yapımında kullanılıyor.
Hadi ya... Tatlılara koymak için almak istemiştim kardeşim de anlamamış orada. Ben de artık dediklerinize uygulayayım ziyan olmasın ne yapalım. Teşekkür ederim