• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraftaki alyansı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Risus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Kızlar bu alyansı kuzenimin düğün fotoğraflarına dekor olarak kullanmışlar gördüm ve aşık oldum bunu istiyorum benn :emir_bebek:
ama nasıl bulucam bilmiyorummm :18:

$404227_359291330764207_100000500281255_1491340_1785536011_n.jpg

bu resmi kuyumcuya göstersen yaparlar belki canım..:44:

Aa.. öyle yapıyorlarmı ki :44: ozaman iyi sevindimmm teşekkür ederimmm :23:

yaparlar tabi kapalıçarşıda ne kuyumcular var elbet biri yapar.araştır bak bulacaksın.bende isimli alyans istiyordum çok araştırdım internette bir çok yer var.mutlaka birini bulursun. bulursan ve yaptırırsan haber ver olur mu :)

yaparlar tabi kapalıçarşıda ne kuyumcular var elbet biri yapar.araştır bak bulacaksın.bende isimli alyans istiyordum çok araştırdım internette bir çok yer var.mutlaka birini bulursun. bulursan ve yaptırırsan haber ver olur mu :)

aslında isimli alyanslarda hoşuma gidiyor ama karşı taraf biraz olumsuz bakıyor bakalım çok istersem onuda ikna ederim elbet :23: :1:

Kızlar bu alyansı kuzenimin düğün fotoğraflarına dekor olarak kullanmışlar gördüm ve aşık oldum bunu istiyorum benn :emir_bebek:
ama nasıl bulucam bilmiyorummm :18:

Eki Görüntüle 359726

bizde bir kaç gündür alyans bakıyoruz. bu alyans atasayın vitrininde sürekli duruyor. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben ankara atlantis avn deki atasayda gördüm. diğer atasaylarda da mutlaka vardır

bizde bir kaç gündür alyans bakıyoruz. bu alyans atasayın vitrininde sürekli duruyor. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben ankara atlantis avn deki atasayda gördüm. diğer atasaylarda da mutlaka vardır

çok teşekkür ederimm :)
bütün atasaylarda vardır muhakkak burdan bulurum bende :)

Back