- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Merhaba, yaklaşık 10 gündür filan doğru düzgün bir spor+diet programına başlamak aklımdaydı. Şu Lys'nin sayısal sınavının geçmesini bekliyordum. Bugün nihayet atlattım ve konu açmaya hazırlandım ki acı gerçekle yüzleştim. Ben buraya bir kaç yıl önce bir gazla konu açmışım, birkaç gün sağlıklı beslenmeye gayret edip sonra hemen ipin ucunu kaçırmışım, yaklaşık bir haftanın sonunda da konuya yazmayı bırakmışım. Maymun iştahlı bir insan olduğumu hep biliyordum bu kısmı pek şaşırtıcı olmadı benim için ama asıl üzücü olan diyet yapmaya karar verdiğim bu dönemde 74 kiloymuşum. Biliyorum büyük bir rakam ancak şuan 86 kiloyum ve 74'ü görmek şu noktada benim için bayağı sevindirici olur. Bu nedenle kısa dönemli hedefimi 74 olarak belirledim. Uzun dönemli hedefim 57, -son gittiğim diyetisyen bunun ideal kilom olduğunu söylemişti- Ancak ilk hedefim 74. 74'ü görene kadar kendime sporda giyilebilecek basit kıyafetler dışında tek bir parça bile almayacağım ve eğer yaz bitmeden 74 olursam kendime bir trambolin hediye edeceğim.
Başlığa fotoğraflı yazdım ancak tabiki uzun bir süre öncesi/sonrası fotoğrafları olmayacak. Çünkü bir 'sonrası' yok şuan. Bir gün yeterince fit olursam diye bol bol götüm göbeğim meydanda fotoğraflardan da çektim tabiki çekmedim değil ama o zamana kadar fotoğraf kısmı daha çok blog tadında yediğimi içtiğimi, sağlıklı yaşam yolunda kendimi motive etmek için kullandıklarımı filan kapsayacak.Dilerseniz siz de kendi paylaşımlarınızla dahil olabilirsiniz, uygulayacağım program hoşunuza giderse, sizin için kişiselleştirmeye yardımcı olabilirim, birbirimizi takip edip diet/spor rutinimizi bozdurmamaya çalışırız.
İlerleme tablosu:
15.06.2015 ölçüleri: kol-40 alt bacak-42 üst bacak-67 kalça-116 göbek-111 bel-96 kilo:86.0
15.07.2015 ölçüleri: Hadi daha iyi sonuçlar umalım.
Başlığa fotoğraflı yazdım ancak tabiki uzun bir süre öncesi/sonrası fotoğrafları olmayacak. Çünkü bir 'sonrası' yok şuan. Bir gün yeterince fit olursam diye bol bol götüm göbeğim meydanda fotoğraflardan da çektim tabiki çekmedim değil ama o zamana kadar fotoğraf kısmı daha çok blog tadında yediğimi içtiğimi, sağlıklı yaşam yolunda kendimi motive etmek için kullandıklarımı filan kapsayacak.Dilerseniz siz de kendi paylaşımlarınızla dahil olabilirsiniz, uygulayacağım program hoşunuza giderse, sizin için kişiselleştirmeye yardımcı olabilirim, birbirimizi takip edip diet/spor rutinimizi bozdurmamaya çalışırız.
İlerleme tablosu:
15.06.2015 ölçüleri: kol-40 alt bacak-42 üst bacak-67 kalça-116 göbek-111 bel-96 kilo:86.0
15.07.2015 ölçüleri: Hadi daha iyi sonuçlar umalım.
Son düzenleme: