- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Evet, pasta şöleni
Ee nasılsın canım, oğluşun nasıl :)
Minik ki m ki zaten kim cöpcükleyecek onuTükürüklü tükürüklü bir cöpcükleyeyim
Hayırlısı olsun :)Hemi de nasil
Çok geçmiş olsun ikinizede. Keşke buralar da az serinlese☺ Sesim kısık iki gündür canım onun dışında iyiyimbirde oğlan biraz hasta ama toparladı baya maşallah akşamları soğuk oluyor artık üşüttük❤ siz nasılsınız abi kardeş nasıllar ☺
Kirmizi erik var verem miKompost6ya doyamadın canısıerik olsada içsek ya
Biz kisin her gun iciyoruz vallaAbe yeter yaptığın komposto kim içecek o kadar kompostosu beya
Ask olsun kanka ben ne gune duruyorumMinik ki m ki zaten kim cöpcükleyecek onu
Yağmur yağdı yine bu gün ondan baya serinlediHayırlısı olsun :)
Çok geçmiş olsun ikinizede. Keşke buralar da az serinlese
Bizde iyiyiz, sıcakta oturuyorum. Çocukları uyuttum şimdi :)
Kirmizi erik var verem mi
İstanbulu özledim vallaYağmur yağdı yine bu gün ondan baya serinlediŞimdi bende uyutacağım inşallah İnternetim de yenilendi artık buralardayım bitene kadar ☺
Allah kolaylık versin. Baya yogunsunKomposto bitti domates konservesi yapicam simdi demutfagi da temiz birakmam gerek yarin erkenden karga kahvalti etmeden mutfak dolaplarinin kirilan kapaklarini tamir etmek icin usta gelecek mutfaga duvar kagidi da aldik demin onu da 2 gun sonra vuracak usta
Şu an nerdesin ki canımİstanbulu özledim valla
Ohh, gözün aydın
Allah kolaylık versin. Baya yogunsun
Uuuuyyy sendemi cöpcüklenmek istiyin geeel cöpcöp cöpcükleriiimMinik ki m ki zaten kim cöpcükleyecek onu
UrfadayımŞu an nerdesin ki canım
Ooo yanıyordur orası canımUrfadayım
Yine bu aralar serin 37 dereceOoo yanıyordur orası canım
Biz serinledik biraz geceleriOoo yanıyordur orası canım
ofYine bu aralar serin 37 derece
Aynen canım gece üşütmeyelim diye camı kapatıyorum artıkBiz serinledik biraz geceleri ☺
Sen hiç yorulmaz mısın canom ya maşallahNevo komposto yaptim konserveyi koydum kaynamaya sen hala acmamişsin konuyu
Bana diyene bak asil sana masallah 15 kilo ne kizSen hiç yorulmaz mısın canom ya maşallahnazar değmesin☺ Bende yaptım konserve 15 kilodan ayaklarım ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?