• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Fotografli) burun estetigi olanlar lutfen baksin

Burun nakli yapılmıyor, var olan burundan en iyi sonucun ortaya çıkması bekleniyor. Burada ameliyat sonrasında burnunda eğrilik ortaya çıkan, burnu çok kalkık olan, burun ucu düşen, iyi nefes alamayan mağdur insanlar var. Buna rağmen aslında bir problemi olmayan, ameliyat olalı henüz birkaç ay olan burunlardan şikayet edildiğinde yukarıda yazdığım sorunların oluştuğu gerçekten başarısız ameliyat sonuçları bile kapris olarak görülmeye başlanıyor. Bizzat doktorlardan duyuyorum bunu ve haklı olduklarını düşünüyorum. Artık daha çok yurt dışından gelen hastaları ameliyat etmek isteme sebeplerinden biri de bu. Sonra neden ameliyat ücretleri yüksek diye şikayet ediliyor.
Estetik ameliyat olup oyle bir butce yaratip o masaya yatan kisinin beklentisi tabiki guzel bir burun. Burun ucu dusen de hakli, burun seklini begenmeyen de tedirginlik yasayan da. Burun ucunun dusuk oldugunu goren, egri oldugunu gorup kapris oldugunu dusunen doktorda vardir sikinti. Yabanci hastalari ameliyat etme sebeplerini ise size baska aciklamislar. Ben ameliyati 10 bine oluyorken yabanci hasta ayni ameliyati 6bin dolara ayni doktora oluyor. Nedeni bu kadar basit.

Burun nakli yapılmıyor, var olan burundan en iyi sonucun ortaya çıkması bekleniyor. Burada ameliyat sonrasında burnunda eğrilik ortaya çıkan, burnu çok kalkık olan, burun ucu düşen, iyi nefes alamayan mağdur insanlar var. Buna rağmen aslında bir problemi olmayan, ameliyat olalı henüz birkaç ay olan burunlardan şikayet edildiğinde yukarıda yazdığım sorunların oluştuğu gerçekten başarısız ameliyat sonuçları bile kapris olarak görülmeye başlanıyor. Bizzat doktorlardan duyuyorum bunu ve haklı olduklarını düşünüyorum. Artık daha çok yurt dışından gelen hastaları ameliyat etmek isteme sebeplerinden biri de bu. Sonra neden ameliyat ücretleri yüksek diye şikayet ediliyor.
Ayrica o magduriyeti ben yaratmisim gibi yazmissiniz. Burnumda yasadigim bi cukurluk var bunu daha once deneyimleyen insanlara soruyorum.

Öyle mi? 2,5 ay olmuş siz ameliyat olalı. İyileşmesini beklemek daha mantıklı olmaz mı? Daha önce söylediğim gibi burun nakli olmuyorsunuz. Burnunuz müsaade ettiği kadar iyi olur. Görünürde de hiçbir sorun yok.
Yurt dışından gelenlerle burada yaşayanlar arasında bir fiyat farkı yok. Bazılarında bir miktar fazla söylenebiliyor. Asıl sebep hasta kaprisi. Sorunsuz burunlardan bile iyileşme süresi dolmadan (1-2 sene) şikayet edilmesi.

Son düzenleme:
Öyle mi? 2,5 ay olmuş siz ameliyat olalı. İyileşmesini beklemek daha mantıklı olmaz mı? Daha önce söylediğim gibi burun nakli olmuyorsunuz. Burnunuz müsaade ettiği kadar iyi olur. Görünürde de hiçbir sorun yok.
Yurt dışından gelenlerle burada yaşayanlar arasında bir fiyat farkı yok. Bazılarında bir miktar fazla söylenebiliyor. Asıl sebep hasta kaprisi. Sorunsuz burunlardan bile iyileşme süresi dolmadan (1-2 sene) şikayet edilmesi.
Bizzat yurtdisindan gelip yaptiran tanidiklarim var neye dayanarak emin oldugunuzu anlamadim. Her ameliyat olan kisi gibi tedirgin olmam cok normal ve dedigim gibi burun ucumda cukur var . Kaprisse de benim kaprisim gelip size mi yapiyorum, siz mi cekiyorsunuz kaprisimi

Pardon, burnunuzun görüntüsünde bir sorun yok dedim. Gerçekten afedersiniz. Moral vermek istemiştim. Çünkü 2 ay olmuş daha ve yeniden ameliyat olmanız için en az 10 ay beklemeniz lazım. Bu sürecin kolay geçmesi için moral lazım ama doğru söylemek en iyisi. Gerçekten çok kötü görünüyor. O boşlukta kalıcıdır ve burun ucu da boşluktan dolayı bence düşer. Bizler gibi revizyon olmanız gerekecek. Çok geçmiş olsun.

Pardon, burnunuzun görüntüsünde bir sorun yok dedim. Gerçekten afedersiniz. Moral vermek istemiştim. Çünkü 2 ay olmuş daha ve yeniden ameliyat olmanız için en az 10 ay beklemeniz lazım. Bu sürecin kolay geçmesi için moral lazım ama doğru söylemek en iyisi. Gerçekten çok kötü görünüyor. O boşlukta kalıcıdır. Burun ucu da bence düşer. Bizler gibi revizyon olmanız gerekecek. Çok geçmiş olsun.
Kapris yapiyorsunuz diyorsunuz resmen. Gelip buraya ovguler duyayim diye yazmadim damdan dusenin halinden anlayan biri olur diye fikir almak istedim. Cok muntazam bi burun degil seklinden ziyade yanlis bir goruntu var mi diye emin olmak icin sordum. Az paralar vermiyor kimse kredi cekip ameliyat oluyoruz tabiki bir sorun olmasin istiyoruz doktorlarin bunu kapris degil de hasta psikolojisi olarak değerlendirip anlatmasi daha profesyonel bi yaklasim olacaktir.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 125
ben de tam olarak elimi atınca boşluk hissediyorum o kısımda ya hatta burun sırtı da dokununca tam düz değil gibi. sadece ben de böyle sanıyordum. siz resimle gösterince anladıım tek değilmişim :( nolacak acaba o kısım

ben de tam olarak elimi atınca boşluk hissediyorum o kısımda ya hatta burun sırtı da dokununca tam düz değil gibi. sadece ben de böyle sanıyordum. siz resimle gösterince anladıım tek değilmişim :KK43: nolacak acaba o kısım
Oranin sekli mi oyle, bi kusur mu var yoksa odem mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim

Back