• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Burun Estetiği/Yaşadıklarınız

Ben ameliyat sonrası nefes alamadığım ıcın kullanmaya başladım bırde burunum indikçe bı çr baskı hıssı oluştu sizde öyle nota ey oldu mu
yok hayır benim nefesle ilgili hiç problemim olmadı ameliyat sonrası. Niyazi hoca burun deliklerini eşitlemek için baya uğraşıyormuş hatta bazı hastalarda delikler istediği gibi olmazsa bozup tekrar yapıyormuş. ameliyat sonrasında ödemler inerken burun delikleri bozulmasın, birbiriyle aynı kalsın diye de bu aparatı kullandırıyormuş.
bende baskı hissi de oluşmadı sadece burun içinde çok az ödem var hissedebiliyorum onu, onun geçmesini bekliyorum. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

yok hayır benim nefesle ilgili hiç problemim olmadı ameliyat sonrası. Niyazi hoca burun deliklerini eşitlemek için baya uğraşıyormuş hatta bazı hastalarda delikler istediği gibi olmazsa bozup tekrar yapıyormuş. ameliyat sonrasında ödemler inerken burun delikleri bozulmasın, birbiriyle aynı kalsın diye de bu aparatı kullandırıyormuş.
bende baskı hissi de oluşmadı sadece burun içinde çok az ödem var hissedebiliyorum onu, onun geçmesini bekliyorum. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Benım 4bucuk ay oldu burnumun sağ tarafımda ağzımı açınca konuşurken ve yürürken baskı hıssedıyorum ve çok sınır bozucu bır hıs kendı doktorumun umrunda degıl resmen kanatları daralttı ondan olabılır dıye düşünüyorum gecmezse dıye korkuyorum

Merhaba, bende araştırıyorum. Beykent hastanesinden Dr Mustafa Çelik hocayla görüştüm, ama hocaya ameliyat olanla görüşmek istiyorum. İnsta da fotoğraflar çok iyi duruyor ana instada sadece iyi burunlar paylaşıldığından dolayı, emin olmak istiyorum. En azından olabilecek en kötu şeyi merak ediyorum.

Benım 4bucuk ay oldu burnumun sağ tarafımda ağzımı açınca konuşurken ve yürürken baskı hıssedıyorum ve çok sınır bozucu bır hıs kendı doktorumun umrunda degıl resmen kanatları daralttı ondan olabılır dıye düşünüyorum gecmezse dıye korkuyorum
Çok enteresan, doktorunuzun ilgilenmiyor oluşuna ayrıca şaşırdım. 4,5 ay uzun bir süreç ama en az 6 ayı beklemek gerekiyor bu tarz durumlarda. Nostril retainerı ne zamandır kullanıyorsunuz?

Çok enteresan, doktorunuzun ilgilenmiyor oluşuna ayrıca şaşırdım. 4,5 ay uzun bir süreç ama en az 6 ayı beklemek gerekiyor bu tarz durumlarda. Nostril retainerı ne zamandır kullanıyorsunuz?
Yenı aldım 10 günüdür kullanıyorum doktor geçer dıyor ama baskı hıssı benı mahvediyor derı gerılıyor sanırım ondan ama çok sınır bozucu doktor geçer dıyor duruyor ödem ındıkce baskı hıssı daha da arttı

Yenı aldım 10 günüdür kullanıyorum doktor geçer dıyor ama baskı hıssı benı mahvediyor derı gerılıyor sanırım ondan ama çok sınır bozucu doktor geçer dıyor duruyor ödem ındıkce baskı hıssı daha da arttı
Ben yerinizde olsam muayenesi ücretsiz olan bir doktor bulup revizyon düşünüyormuş gibi kontrole gider durumdan bahsederdim. Eğer gittiğiniz doktor bunun geçici bir durum olmadığını düzeltilmesi gerektiğini söylerse o zaman kendi doktorunuzla ona göre bir görüşme sağlarsınız. Bol bol nemlendirmeye çalışın deri daha fazla gerilip zarar görmesin. Nostrili de imkanınız varsa hiç çıkartmadan kullanın bence o da biraz genişlemesini sonrasında daha rahat etmenizi sağlayacaktır. KAç numara kullanıyorsunuz Nostrili?

Ben yerinizde olsam muayenesi ücretsiz olan bir doktor bulup revizyon düşünüyormuş gibi kontrole gider durumdan bahsederdim. Eğer gittiğiniz doktor bunun geçici bir durum olmadığını düzeltilmesi gerektiğini söylerse o zaman kendi doktorunuzla ona göre bir görüşme sağlarsınız. Bol bol nemlendirmeye çalışın deri daha fazla gerilip zarar görmesin. Nostrili de imkanınız varsa hiç çıkartmadan kullanın bence o da biraz genişlemesini sonrasında daha rahat etmenizi sağlayacaktır. KAç numara kullanıyorsunuz Nostri
Ben yerinizde olsam muayenesi ücretsiz olan bir doktor bulup revizyon düşünüyormuş gibi kontrole gider durumdan bahsederdim. Eğer gittiğiniz doktor bunun geçici bir durum olmadığını düzeltilmesi gerektiğini söylerse o zaman kendi doktorunuzla ona göre bir görüşme sağlarsınız. Bol bol nemlendirmeye çalışın deri daha fazla gerilip zarar görmesin. Nostrili de imkanınız varsa hiç çıkartmadan kullanın bence o da biraz genişlemesini sonrasında daha rahat etmenizi sağlayacaktır. KAç numara kullanıyorsunuz Nostrili?
gittım tabıkı daha erken dönem dedıler Mayıs ayında ıstanbula gıdecegım bazı doktorlardan randevu aldım siz kaç numara kullanıyorsunuz

Gittim tabiki ödem var daha dedıler daha erken dedıler ama mayısta 6 ay oluyor ıstanbula gıdecegım bazı doktorlardan randevu aldım sızın numarası kac

Gittim tabiki ödem var daha dedıler daha erken dedıler ama mayısta 6 ay oluyor ıstanbula gıdecegım bazı doktorlardan randevu aldım sızın numarası kac
benim ki 3 numara. Burun deliklerimden bi tık daha büyük. Zaten öyle olması gerekiyormuş iyice baskı yapması için. Krem sürüp alıştıra alıştıra yerleştiriyorum burnuma bir süre sonra genişliyor zaten. Çıkarttığım zaman yine eski formuna dönüyor 15-20 dk içinde

benim ki 3 numara. Burun deliklerimden bi tık daha büyük. Zaten öyle olması gerekiyormuş iyice baskı yapması için. Krem sürüp alıştıra alıştıra yerleştiriyorum burnuma bir süre sonra genişliyor zaten. Çıkarttığım zaman yine eski formuna dönüyor 15-20 dk içinde
Benımkı 7 numara sizinkı daha büyük sanırım

Merhaba, ben 12 Aralık'ta Op. Dr. Niyazi Altıntoprak'a ameliyat oldum. Süreç içerisinde neredeyse görüşmediğim doktor kalmamıştı. Özellikle simetri konusunda baya takıntılı bi insan olduğumdan ameliyattan vazgeçmeyi bile düşünümüştüm. Niyazi hoca kbb doktoru ve insan olarak mükemmel biri gerçekten. Çizilen simülasyon nasılsa şu an ki burnum birebir aynısı diyebilirim. çok küçük farklılıklar illa ki oluyor ama göze batacak şeyler değil. Bu forumda bir sürü şey okudum burun estetiğine dair. Beni en çok korkutan şeylerden biri eğrilik biri de burun delikleri arasında ki eşitsizlikti. Niyazi hoca ameliyattan sonra nostril retainer diye bir aparat veriyor. 1 ay hiç çıkartmadan toplamda 3-6 ay arası kullanmanız gerekiyor. Bu aparat biraz pahalı bir şeymiş ancak sonuçları gerçekten mucize. SAdece bu aparat için bile Niyazi hocayı öneririm çünkü diğer doktorların para hesabı yaptığı durumlarda benim doktorum ücretsiz şekilde bunu kullandırıyor. Fiyatları çok makul bana kalırsa. İlgi alaka sorumluluk hat safhada. 4 ay geçmesine rağmen hala arayıp bir sorunum olup olmadığını soruyorlar. Mutlaka bir araştırın derim, isim yapmaya başlamadan önce değerlendirmek lazım çünkü bana kalırsa 1 seneye kalmaz Niyazi Hocanında fiyatları ciddi anlamda artacak.
Öncelikle düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) Rica etsem fiyat ve süreciniz hakkında da bilgi verebilir misiniz? Ayrıca morluk vs durumunuz nasıldı? Önerdiğiniz doktorun instagram sayfasına hemen bakacağım.İyi akşamlarr

bu ciddi bir sıkıntı gerçekten :/ bence hiç vakit kaybetmeden doktorunuzla tekrar görüşmelisiniz. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm umarım en kısa sürede bir çözüm yolu bulabilirsiniz.
Doktorum hala geçer dıyor ama düzgünce neyden kaynaklandığını bıle anlatmıyor sadece deddıgı ödem başka bır şey bılmıyor giriş kısmında bır darlık var ve baskı yapıyor konuşurken cıldırmak üzereyim

Doktorum hala geçer dıyor ama düzgünce neyden kaynaklandığını bıle anlatmıyor sadece deddıgı ödem başka bır şey bılmıyor giriş kısmında bır darlık var ve baskı yapıyor konuşurken cıldırmak üzereyim
Üzüldüm gerçekten. Zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım doktorunuz doğru söylüyordur.

Öncelikle düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) Rica etsem fiyat ve süreciniz hakkında da bilgi verebilir misiniz? Ayrıca morluk vs durumunuz nasıldı? Önerdiğiniz doktorun instagram sayfasına hemen bakacağım.İyi akşamlarr
Merhaba, bu mesajı cevaplandırdığımı hatırlıyorum ancak mesajımı göremedim. o yüzden tekrar yazıyorum :)
Fiyat aralığı değişmekle beraber 11.000 18.000 aralığında düşünebilirsiniz. eğer isterseniz instagram üzerinden de fiyat alabiliyorsunuz. Ben Niyazi Hocayla görüştükten hemen sonra ameliyata karar verdim. Hisar Hospitalda ameliyatım gerçekleşti hastaneden çok memnun kaldım. Morluğum sadece göz kapaklarımın üstünde az miktarda vardı. Şişliğim 2. ve 3. gün çok fazlaydı ama 4. günden itibaren baya azalmıştı. Benim için kolay bir süreç oldu zorlayıcı bir tarafı yoktu. Süreç içerisinde de hem niyazi hoca hem de ekibi çok tatlıydı her şeyle özenle ilgilendiler. Muayene ücretsiz bence mutlaka bir kere görüşmeye gitmelisiniz

Merhaba, bu mesajı cevaplandırdığımı hatırlıyorum ancak mesajımı göremedim. o yüzden tekrar yazıyorum :)
Fiyat aralığı değişmekle beraber 11.000 18.000 aralığında düşünebilirsiniz. eğer isterseniz instagram üzerinden de fiyat alabiliyorsunuz. Ben Niyazi Hocayla görüştükten hemen sonra ameliyata karar verdim. Hisar Hospitalda ameliyatım gerçekleşti hastaneden çok memnun kaldım. Morluğum sadece göz kapaklarımın üstünde az miktarda vardı. Şişliğim 2. ve 3. gün çok fazlaydı ama 4. günden itibaren baya azalmıştı. Benim için kolay bir süreç oldu zorlayıcı bir tarafı yoktu. Süreç içerisinde de hem niyazi hoca hem de ekibi çok tatlıydı her şeyle özenle ilgilendiler. Muayene ücretsiz bence mutlaka bir kere görüşmeye gitmelisiniz
Merhaba çok teşekkür ederim açıklamanız için <33

Merhabalar, ameliyat günüyle beraber 7. günümdeyim ama burnum hiç açılmadı. Tampon kullanılmamıştı, bugün ateli aldırmaya gittim. Doktor biraz daha zaman vermen lazım yakında açılacak falan dedi ama ben çok gerginim. Çünkü direkt tıkalı hiç nefes alamıyorum. Sadece sol delik arada açılıyor o da ses çıkıyor falan. Böyle bir durum yaşayan ve beni bilgilendirebilecek biri var mıdır? İçimi rahatlatın nolurr.

Back