Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun ucuna gelirken kikirdagin baslayacagi yerde bi bosluk var sanki. Ya da orasi sis o yuzden mi kemige degmiyor acaba elim. Orasi fotolarda cok yayvan duz gozukuyor meselaAçık çatı deformitesiyle ne alakası var
Ameliyat kismi cok rahat asil sikinti sonrasinda başlıyormuş her gun farkli bir burunla kalkiyorum resmenBiraz sabirli olun. Burnunuz otursun once. Sonra irdelersiniz.
Evet bu yazi oyle gecirmem gereecek sanirim. Cevremde ameliyat olan arkadaslarima bakiyorum daha ilk aydan burunlari kalip gibi duruyor benim sanki kemigi saran cilt hala havada kemigi sarmiyor hala sanirim cilt tipiyle alakaliDaha 2.5 ay olmuş burnunuz çok değişir daha ve tam oturması en az 6 ay sürüyor.Bu yaz güneş gözlüğü takmayın iz olur
Doktor da odem demisti ama bazi doktorlar gecistirmek icin de oyle soyledigi icin maalesef ikna olmadim insallah kisa surede toparlanirBenim de dokununca cilt altında bir boşluk geliyor. İşte o boşluk ödem kaynaklı. Canımızı sıkmayın
Cevremde hep olumlu ornekler olunca ve o bosluk da elime gelince acaba bi sorun mu var diyorumBu burunda sorun varsa biz ne yapalım bilemedim.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem aşırı mükemmelliyetçiyseniz ameliyat olmayın.
Teşekkür ederim. Masaj onermedi ilk ay kontrolunden sonra 1 yil sonra gorusebiliriz bir sorun yok dedi ama her gün degisen burun sekli tedirgin ediyor daha oncesinde gidecegim kontroleBen bi sıkıntı göremedim, aksine gayet güzel bi burun olmuş. Ödem o görüp de rahatsız olduğunuz şey. Ama en geç iyileşen yer zaten burun ucudur, en kalın derili. Doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeyin. 2 3 aya geçer
Benim doktorum 1.ay kontrolünden sonra masaj verdi. 3.ay kontrolünde sadece uç kısmına bir süre daha masaj yapıcam. 6.ay ve 1.yılında tekrar gidicem kontrole.Teşekkür ederim. Masaj onermedi ilk ay kontrolunden sonra 1 yil sonra gorusebiliriz bir sorun yok dedi ama her gün degisen burun sekli tedirgin ediyor daha oncesinde gidecegim kontrole
1 yil cok uzun bir sure benim de icimin rahat etmesi icin daha erken gidip gosterecegim. Kesinlikle her fotografta farkli cikiyor bazilarinin burnunda cizgi gibi bi hat oluyor benimkinin ortasi fotograflarda cok genis gozukuyorBenim doktorum 1.ay kontrolünden sonra masaj verdi. 3.ay kontrolünde sadece uç kısmına bir süre daha masaj yapıcam. 6.ay ve 1.yılında tekrar gidicem kontrole.
Her sabah başka bir görüntü oluyo, sabahki haliyle akşamki bile aynı olmuyo
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin cok mutlu oldum daha guzeli sizin olsunİstediğim burnu size yapmışlar. Çok çok güzel, bebek gibi bence. Güle güle kullanın, mutlu günleriniz olsun.
Herkes bi beklentiyle hayalle giriyor ameliyata mukemmeli degil ama yakisani gormek istiyor insanBu burunda sorun varsa biz ne yapalım bilemedim.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem aşırı mükemmelliyetçiyseniz ameliyat olmayın.
Merak etmeyin o genişlik tamamen ödemle alakalı bişeydir1 yil cok uzun bir sure benim de icimin rahat etmesi icin daha erken gidip gosterecegim. Kesinlikle her fotografta farkli cikiyor bazilarinin burnunda cizgi gibi bi hat oluyor benimkinin ortasi fotograflarda cok genis gozukuyor