• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Fotografli) burun estetigi olanlar lutfen baksin

pnrtknn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
53
7
16
32
2.5 ay once rinoplasti ameliyati oldum kemerli bir burnum vardi. Simdi de yayvan genis bi burnum oldu. Sizce zamanla toparlanir mi yoksa acik cati deformasyonu mu var lutfen yorum yapar misiniz

Daha 2.5 ay olmuş burnunuz çok değişir daha ve tam oturması en az 6 ay sürüyor.Bu yaz güneş gözlüğü takmayın iz olur

Daha 2.5 ay olmuş burnunuz çok değişir daha ve tam oturması en az 6 ay sürüyor.Bu yaz güneş gözlüğü takmayın iz olur
Evet bu yazi oyle gecirmem gereecek sanirim. Cevremde ameliyat olan arkadaslarima bakiyorum daha ilk aydan burunlari kalip gibi duruyor benim sanki kemigi saran cilt hala havada kemigi sarmiyor hala sanirim cilt tipiyle alakali

Benim de dokununca cilt altında bir boşluk geliyor. İşte o boşluk ödem kaynaklı. Canımızı sıkmayın

Benim de dokununca cilt altında bir boşluk geliyor. İşte o boşluk ödem kaynaklı. Canımızı sıkmayın
Doktor da odem demisti ama bazi doktorlar gecistirmek icin de oyle soyledigi icin maalesef ikna olmadim insallah kisa surede toparlanir

Bu burunda sorun varsa biz ne yapalım bilemedim.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem aşırı mükemmelliyetçiyseniz ameliyat olmayın.

Ben bi sıkıntı göremedim, aksine gayet güzel bi burun olmuş. Ödem o görüp de rahatsız olduğunuz şey. Ama en geç iyileşen yer zaten burun ucudur, en kalın derili. Doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeyin. 2 3 aya geçer

Ben bi sıkıntı göremedim, aksine gayet güzel bi burun olmuş. Ödem o görüp de rahatsız olduğunuz şey. Ama en geç iyileşen yer zaten burun ucudur, en kalın derili. Doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeyin. 2 3 aya geçer
Teşekkür ederim. Masaj onermedi ilk ay kontrolunden sonra 1 yil sonra gorusebiliriz bir sorun yok dedi ama her gün degisen burun sekli tedirgin ediyor daha oncesinde gidecegim kontrole

Teşekkür ederim. Masaj onermedi ilk ay kontrolunden sonra 1 yil sonra gorusebiliriz bir sorun yok dedi ama her gün degisen burun sekli tedirgin ediyor daha oncesinde gidecegim kontrole
Benim doktorum 1.ay kontrolünden sonra masaj verdi. 3.ay kontrolünde sadece uç kısmına bir süre daha masaj yapıcam. 6.ay ve 1.yılında tekrar gidicem kontrole.
Her sabah başka bir görüntü oluyo, sabahki haliyle akşamki bile aynı olmuyo

İstediğim burnu size yapmışlar. Çok çok güzel, bebek gibi bence. Güle güle kullanın, mutlu günleriniz olsun.

Benim doktorum 1.ay kontrolünden sonra masaj verdi. 3.ay kontrolünde sadece uç kısmına bir süre daha masaj yapıcam. 6.ay ve 1.yılında tekrar gidicem kontrole.
Her sabah başka bir görüntü oluyo, sabahki haliyle akşamki bile aynı olmuyo
1 yil cok uzun bir sure benim de icimin rahat etmesi icin daha erken gidip gosterecegim. Kesinlikle her fotografta farkli cikiyor bazilarinin burnunda cizgi gibi bi hat oluyor benimkinin ortasi fotograflarda cok genis gozukuyor

1 yil cok uzun bir sure benim de icimin rahat etmesi icin daha erken gidip gosterecegim. Kesinlikle her fotografta farkli cikiyor bazilarinin burnunda cizgi gibi bi hat oluyor benimkinin ortasi fotograflarda cok genis gozukuyor
Merak etmeyin o genişlik tamamen ödemle alakalı bişeydir

Burun nakli yapılmıyor, var olan burundan en iyi sonucun ortaya çıkması bekleniyor. Burada ameliyat sonrasında burnunda eğrilik ortaya çıkan, burnu çok kalkık olan, burun ucu düşen, iyi nefes alamayan mağdur insanlar var. Buna rağmen aslında bir problemi olmayan, ameliyat olalı henüz birkaç ay olan burunlardan şikayet edildiğinde yukarıda yazdığım sorunların oluştuğu gerçekten başarısız ameliyat sonuçları bile kapris olarak görülmeye başlanıyor. Bizzat doktorlardan duyuyorum bunu ve haklı olduklarını düşünüyorum. Artık daha çok yurt dışından gelen hastaları ameliyat etmek isteme sebeplerinden biri de bu. Sonra neden ameliyat ücretleri yüksek diye şikayet ediliyor.

Son düzenleme:
Back