Valla bende anlamadim ne olduğunu boyle semsert bisey degil bastirinca falan sertlik hissetmiyorum ama ne oldugunu tam anlayamadim. Kalkikligim fazla degildi evet ben doğal bi görüntü istemiştim kafam o yuzden karışık biraz daha kalkik olsa dogallik gider mi ki diye düşünüyorumYani orada tam olarak ne varmış bakmış mı? Ben anlamadm o kısmı?
Belki apse falandır . Doğru tedaviyle geçer gider ?
Kalkıklık konusunda bir şey diyemiycem . Ben baya kalkık istemiştim.
Kalkıklığına anca orta falan derim yapılana göre . Yani konuşulanla olanda hep aynı olmuyo anladığım kadarıyla . Burnunun şeklinden genel olarak memnunsan eğer ameliyatsız çözmeye çalış .
Bende de o zamanlarda cikmaya başlamisti ama bazilarinda ödemden kaynakli olabiliyormus insallah senin ki oyledir geçer :)Şu an bende de aynı çıkıntı var bir kaç gündür dikkatimi çekiyor, 3 ay oldu ameliyat olalı. Henüz doktoruma iletmedim durumu.
O zaman da istedigim kavis yok olur dümdüz olur . Bi de dolgu surekli yaptirilacak bisey ben şu ameliyati zor oldumAmeliyat yapma dolgu yaptır düzleşsin
Ya ben kabullenicem ama cevremdekiler hic kabullenecek gibi degil birini gorunce aa ameliyat olmustun dimi hic ameliyatli gibi durmuyor, surasi niye boyle oldu, bisey dicem ama kızma cok belli oluyor orasi bilmem ne moralimi altust ettiler.göze batan bir sorun değil bence böyle kabullenin
Iste o kadar para verip onca umutla ameliyat olunca olmuyor ister istemez üzülüyorsun. O kadar aci cektim bi de ben sansimi baya zorladim maddi olarak babam benim icin zar zor yaptirabildi ameliyatımı benden once o üzülüyor.Ben olsam şükrederdim
Hoca merhum, oğlu ile bir köye gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş. Bazı kimseler görüp:Ya ben kabullenicem ama cevremdekiler hic kabullenecek gibi degil birini gorunce aa ameliyat olmustun dimi hic ameliyatli gibi durmuyor, surasi niye boyle oldu, bisey dicem ama kızma cok belli oluyor orasi bilmem ne moralimi altust ettiler.
ödemin zamanla inmesi gerekmiyormuş sonradan durduk yere niye böyle bişey çıktı kiBende de o zamanlarda cikmaya başlamisti ama bazilarinda ödemden kaynakli olabiliyormus insallah senin ki oyledir geçer :)
Ödem bazilarinda hemen inmiyormus. Ki sizin ki yeniymis benim 2 sene oldu mesela benimkinin ödem olma ihtimali sıfır. 3 4 aylik burun daha şiştir.ödemin zamanla inmesi gerekmiyormuş sonradan durduk yere niye böyle bişey çıktı ki
İşte ikilemde kalmamin sebebi bu. takacagim biliyorum çünkü bebegim gibi baktim burnuma ya. sorun cikmasi diye hala yuzume eskisi gibi rahatca avuc dolusu su alip yikayamiyorum avcumun icine alip yukaridan degdirmeden burnumun ustune döküyorum :) kimseyi yanima yaklastirmadim hala yaklastirmiyorum biri carpar diye eskiden deli gibi uyurdum simdi dümdüz uyuyorum ve bunlari 2 senedir surekli yapiyorum hani ilk seferlerinde de degil. Ama karşılığı bu oldu banaValla canım o zaman ben bakar bakar bunu takarım diyoesa ol revizyonu. Unutabileceksen olma. Tkamtı olursa sürekli mutsuz olursn .
Zaten kalın deriliyim ve çok ödemliydi burnum, ama bi kaç gündür aynı çıkıntıyı ben de hissedince moralim bozuldu. Sizin de yaptığınız gibi hala elimden geldiğince koruyorum burnumu neden böyle oldu anlamadımÖdem bazilarinda hemen inmiyormus. Ki sizin ki yeniymis benim 2 sene oldu mesela benimkinin ödem olma ihtimali sıfır. 3 4 aylik burun daha şiştir.
Dolgu bi seferlik bisey degil ki yaptir kurtul olsun duzenli yaptirmak lazim bunun icin mi ameliyat oldumBence bir senen dolunca ve birkaç doktora danışarak dolgu yaptır. Bir daha ameliyat zor olabilir.
Ama baska doktorlara danismayi düşünüyorum baya popüler olan doktorlara. Belki biri duzeltilecegi konusunda umut verirBence bir senen dolunca ve birkaç doktora danışarak dolgu yaptır. Bir daha ameliyat zor olabilir.