Fotoğrafçı Sevgili

S
merhaba kızlar
hala tam olarak kurtarmış sayılmam. konuşuyoruz sadece. eskisi kadar çok kız çekmiyor kendi erkek arkadaşlarının resimlerini sıklıkla paylaşıyor bu aralar facebookta
e
Senden gizli gizli cekıyor olmasın

merhaba kızlar
hala tam olarak kurtarmış sayılmam. konuşuyoruz sadece. eskisi kadar çok kız çekmiyor kendi erkek arkadaşlarının resimlerini sıklıkla paylaşıyor bu aralar facebookta
Gizlemiyorsa sorun yok bence :) Hadi bakalım hayırlısıı

Bence çok kıskanmamak gerek, kıskanmak yerine ona fotoğrafını çekebileceği alanlar yaratmanız daha doğru olur diye düşünüyorum.

Canim benim yakinim fotografci ve bu iste namuslu adam aldatmiyo isterse karsisinda soyunsun isini yapar cikar ama guvenmiyorsan bilemem cocugun kisiligine bagli birsey bu

bana ters..
evliyim ama öyle biri olsaydı eşim değil evlenmek sevgili bile olmazdım..
erkek arkadaşım sadece benim popomu mememi çekebilir arkadaş başkası yasssaaakk....
hazmedemem....

Her şeyi geçtim ona asılan kızı iyi niyetli sen günahını alıyorsun diyen erkeklere uyuz oluyorum, sanki bilmiyoruz insanların habire kurlaşıp birbirine asıldığını, kabul et bari ama yüz vermedim falan de. gerçekten o kadar iyi niyetliyse de yarın bir gün biri de kandırabilir onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…