Ben dedim zaten kendisinide şimdi barışsak bile evlenemeyiz evde beni bırakıp kızların fotograflarını çekmeye gitmene seyirci kalamam dedim..bence iyi bile sabretmissiniz başka bisymi bulamamis yaa evliliginizede büyük hasarlar verirdi yol yakınken dönmüşsünüz hakkınızda hayırlısı olsun
Ergen olsalar tamam diyeceğim ama bildiğin büyük insanlar bunlar. Her yorumda böyle bir sarkıntılık havası. Taş çekip koysa çok sanatsal çok güzel diye göklere çıkaracaklar ya eminim.Her seyi begenen ergenlerden heryerde var dert etmeye degermi
Sevgilim cevap vermemiş kibar bir teşekkür etmiş sadeceBence abartmışsınız. Tabi ki kıskanabilir tepki gösterebilirsiniz özellikle arabayla başka mekana gitme kısmında. Ancak kızın o şekilde attığı mesajlara sevgiliniz de aynı samimiyette mi cevap verdi? Kız için bile yazdıklarınızdan kesin art niyetli diyemiyorum ben. Mizacı o şekilde belki de. Siz rahatsız olduysanız sevgilinize görüşme deseydiniz keşke. Sanki direkt ayrılmışsınız gibi sezdim yazdıklarınızdan.
o da teklif etti onunla gitmemi ama eğer gidersem kendimi tutamam kavga çıkarırım sevgilimi küçük düşürürüm diye korktum.eğeer düşüncesi böyleyse yani gerçekten seni seviyosa neden foto çekimlerine sende onunla gitmiyosun ? bence ikiniz içinde iyi olur hem kızlar yaklaşamaz hem yanında olursun
bu dediklerinizi uzun bir süre çekti zaten..Herkesin eğrisi doğrusu birbirinden farklı.
Ben kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdim. Zaten eşim böyle bir insan olsaydı hayatıma giremezdi kesinlikle.
Kadın erkek ilişkileri konusunda son derece hassasım, sınırlar titizlikle belirlenmeli.
İlle fotoğraf mı çekmek istiyor?
O zaman sizin resimlerinizi çeksin. Ailesindeki kadınların resimlerini çeksin. Doğa fotoğrafları, manzara vs... çeksin.
ona çok güveniyorum.kızları nesne olarak gördüğünü düşünüyorum,
hani bir vazoyu da çekse aynı şeyi hisseder gibi, nedense böyle hissettim
güveniyorsan sorun yok bence,
kendini yetiştirmeye, gerçekleştirmeye çalışıyor olmalı
masum geldi bana fotoğrafçı....
Haklısınız. sadece farklı yorumlara ihtiyacım vardı. Belki ben yanlış düşünüyorumdur diye açtım konuyu.İlişkiniz bir ay önce bitmiş.
Sırf bu sebep yani bir ay ayrı kalmanız bile aşkınızdan ölmüyorsanız tekrar başlamamak için bir sebep.
Diğer kısma gelince fotoğrafçılık çocuğun mesleği değil de hobisiyse...
Siz de bu hobiden bu sıkıntınızı onunla ve bizimle paylaşacak kadar rahatsızsanız zorlamanın anlamı yok.
Bize siz göz yumar mıydınız diyorsunuz.
Bunu sorun etmeyecek kızlar da vardır, ne münasebet diyen de.
Yani bizim için problem olmazdı desek de sizin hassasiyetiniz farklı bizimkiler farklı.
Bugün yorumlara bakıp içinize sinen durum yarın yine zor gelecek size.
Çünkü bu durumu siz yaşıyorsunuz ve siz kaldıramıyorsunuz.
onun için gerçekten önemsiz. yani ne var ki bunda diyor. beni anlamıyor. eminim aynı durumda ben olsam beni deli gibi kıskanırdı empati kurmak istemiyor.fotografçı bi kaç arkadaşım var üniden.. özellikle biri çıplak fotoların en sanatsal degerde oldugunu düşünüyor ve hep o şekilde foto çekiyor..
ben olsam tabiki izin vermezdim.. ama foto çekmeye gönül veren kişilerin görüş açısını anlamak biraz zor o yüzden sevgilin için önemsiz olabilir bu tarz şeyler yani tehdit oluşturmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?