Fotoğrafçı Sevgili

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Çok sevgili kk üyeleri ,
O kadar bunaldım doldum ki sonunda burada paylaşmaya karar verdim. 2 senelik bir ilişkim vardı. 1 ay önce bitti. Erkek arkadaşım evden dışarı çıkmayan çok az arkadaşı olan kendi halinde bir insandı. Ta ki bir ay öncesine kadar..

Erkek arkadaşım fotograf çekmeye bayılır. Bunun için profesyonel makine aldı ve kursa gitti. Daha önceleri doğa resimleri falan çekiyordu. En son bir arkadaşıyla sevgilisinin açık mekanda fotograflarını çekti. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Bu çiftin fotograflarını gören birkaç kız x çok güzel fotograf çekiyor aynı mekanda benimde fotograflarımı çekebilir mi diye istekte bulunmuş. Erkek arkadaşım bana sordu ne düşünüyorsun diye. Bende fotografcılığı ne kadar sevdiğini bildiğim için ve onu bundan alı koymaya hakkım olmadığı için olur peki çek dedim. Ama keşke demez olsaydım. Kızla bir yerde buluştular. Orda birkaç fotografını çekti. Daha sonra kızı arabasına aldı başka uzak bir mekana götürdü orda da çekti. Ben zaten burda bir sinir oldum. Sanıyordum ki bir yerde buluşacaklar birkaç fotograf çekecekler sonra herkes evine gidecek. Arabayla başka bir yere götürmek nedir? Neyse bozulsamda çok belli etmedim.

Birkaç gün sonra erkek arkadaşımın facebookuna girdiğimde kızdan gelen mesajları gördüm. Resimleri çok begendim sen harikasın arkadaşlarımda çok begendi sürekli ismini sordular işte ama en çok merdivende olanı begendimde. Ama normalde kendimi hiç begenmem de. Bu tarz mesajlar atmış. Amaç nedir arkadaşlar? Ben mi kötü düşünceliyim. Normal biri kibar bir teşekkür eder fotografları çok begendim der susar değil mi? Kendini begenip begenmediğinden bize ne ki? Ben bu mesajları görünce çıldırdım. Nasıl bu kadar laubali konuşmasına izin verdin dedim. Kötü düşünceli fesat düşünceli oldum kızın günahını alan ben oldum. Bu olaydan sonra kavga edip ayrıldık.

Facebooktan takip ediyorum. Hala kızların fotograflarını çekmeye devam ediyor. En son affedersiniz minicik eteğiyle bir orası gözükmeyen yabancı bir kızın fotograflarını çekmiş. Her çektiği fotografı anında begenen yorum atan harikasın çok süpersin diyen kızlarda cabası..

Şimdi bu şahıs benimle tekrar barışmak istiyor. İsterse çıplak olsunlar benim gözüm senden başkasını görmez senden başkasını arzulayamam diyor. Fotograf çekmeyi seviyorum bırakamam sürekli erkeklerin fotografını mı çekeyim diyor. Siz mini etek giyiyorsunuz ben sizi çekemem mi diyeyim diyor. Siz olsaydınız göz yumar mıydınız bunlara? Çok kıskanç bir insanım bunları kaldıramıyorum ama hala deli gibide seviyorum..

bence iyi bile sabretmissiniz başka bisymi bulamamis yaa evliliginizede büyük hasarlar verirdi yol yakınken dönmüşsünüz hakkınızda hayırlısı olsun

fotografçı bi kaç arkadaşım var üniden.. özellikle biri çıplak fotoların en sanatsal degerde oldugunu düşünüyor ve hep o şekilde foto çekiyor..

ben olsam tabiki izin vermezdim.. ama foto çekmeye gönül veren kişilerin görüş açısını anlamak biraz zor o yüzden sevgilin için önemsiz olabilir bu tarz şeyler yani tehdit oluşturmaz..

bence iyi bile sabretmissiniz başka bisymi bulamamis yaa evliliginizede büyük hasarlar verirdi yol yakınken dönmüşsünüz hakkınızda hayırlısı olsun
Ben dedim zaten kendisinide şimdi barışsak bile evlenemeyiz evde beni bırakıp kızların fotograflarını çekmeye gitmene seyirci kalamam dedim..

Herkesin eğrisi doğrusu birbirinden farklı.

Ben kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdim. Zaten eşim böyle bir insan olsaydı hayatıma giremezdi kesinlikle.

Kadın erkek ilişkileri konusunda son derece hassasım, sınırlar titizlikle belirlenmeli.

İlle fotoğraf mı çekmek istiyor?

O zaman sizin resimlerinizi çeksin. Ailesindeki kadınların resimlerini çeksin. Doğa fotoğrafları, manzara vs... çeksin.

Bence abartmışsınız. Tabi ki kıskanabilir tepki gösterebilirsiniz özellikle arabayla başka mekana gitme kısmında. Ancak kızın o şekilde attığı mesajlara sevgiliniz de aynı samimiyette mi cevap verdi? Kız için bile yazdıklarınızdan kesin art niyetli diyemiyorum ben. Mizacı o şekilde belki de. Siz rahatsız olduysanız sevgilinize görüşme deseydiniz keşke. Sanki direkt ayrılmışsınız gibi sezdim yazdıklarınızdan.

Her seyi begenen ergenlerden heryerde var dert etmeye degermi
Ergen olsalar tamam diyeceğim ama bildiğin büyük insanlar bunlar. Her yorumda böyle bir sarkıntılık havası. Taş çekip koysa çok sanatsal çok güzel diye göklere çıkaracaklar ya eminim.

Bence abartmışsınız. Tabi ki kıskanabilir tepki gösterebilirsiniz özellikle arabayla başka mekana gitme kısmında. Ancak kızın o şekilde attığı mesajlara sevgiliniz de aynı samimiyette mi cevap verdi? Kız için bile yazdıklarınızdan kesin art niyetli diyemiyorum ben. Mizacı o şekilde belki de. Siz rahatsız olduysanız sevgilinize görüşme deseydiniz keşke. Sanki direkt ayrılmışsınız gibi sezdim yazdıklarınızdan.
Sevgilim cevap vermemiş kibar bir teşekkür etmiş sadece
ben kızla görüşmeni istemiyorum dedim ayrılmadan önce. Ama dediğim gibi kötü düşünceli ve fesat oldum..

eğeer düşüncesi böyleyse yani gerçekten seni seviyosa neden foto çekimlerine sende onunla gitmiyosun ? bence ikiniz içinde iyi olur hem kızlar yaklaşamaz hem yanında olursun
o da teklif etti onunla gitmemi ama eğer gidersem kendimi tutamam kavga çıkarırım sevgilimi küçük düşürürüm diye korktum.

kızları nesne olarak gördüğünü düşünüyorum,
hani bir vazoyu da çekse aynı şeyi hisseder gibi, nedense böyle hissettim
güveniyorsan sorun yok bence,
kendini yetiştirmeye, gerçekleştirmeye çalışıyor olmalı
masum geldi bana fotoğrafçı....

Herkesin eğrisi doğrusu birbirinden farklı.

Ben kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdim. Zaten eşim böyle bir insan olsaydı hayatıma giremezdi kesinlikle.

Kadın erkek ilişkileri konusunda son derece hassasım, sınırlar titizlikle belirlenmeli.

İlle fotoğraf mı çekmek istiyor?

O zaman sizin resimlerinizi çeksin. Ailesindeki kadınların resimlerini çeksin. Doğa fotoğrafları, manzara vs... çeksin.
bu dediklerinizi uzun bir süre çekti zaten..
ama ilerde ek meslek olarak yapmak istediğini bununda ancak tanınmaktan geçtiğini söylüyor. Bir nevi reklam gibi.
Tanıştığımızda kesinlikle böyle bir tutkusu yoktu son zamanlarda başladı.

İlişkiniz bir ay önce bitmiş.

Sırf bu sebep yani bir ay ayrı kalmanız bile aşkınızdan ölmüyorsanız tekrar başlamamak için bir sebep.

Diğer kısma gelince fotoğrafçılık çocuğun mesleği değil de hobisiyse...

Siz de bu hobiden bu sıkıntınızı onunla ve bizimle paylaşacak kadar rahatsızsanız zorlamanın anlamı yok.

Bize siz göz yumar mıydınız diyorsunuz.

Bunu sorun etmeyecek kızlar da vardır, ne münasebet diyen de.

Yani bizim için problem olmazdı desek de sizin hassasiyetiniz farklı bizimkiler farklı.

Bugün yorumlara bakıp içinize sinen durum yarın yine zor gelecek size.

Çünkü bu durumu siz yaşıyorsunuz ve siz kaldıramıyorsunuz.

kızları nesne olarak gördüğünü düşünüyorum,
hani bir vazoyu da çekse aynı şeyi hisseder gibi, nedense böyle hissettim
güveniyorsan sorun yok bence,
kendini yetiştirmeye, gerçekleştirmeye çalışıyor olmalı
masum geldi bana fotoğrafçı....
ona çok güveniyorum.
Ama her çektiği fotografları görünce sinir krizleri geçiriyorum histerik bir şekilde ağlıyorum. en çok zararı kendime veriyorum böylece.
kendimi telkin etmeye çalıştım. ama beceremedim.. Şimdi gerçekten tekrar benimle olmak istediğini hissediyorum.
Ya fotograf ya ben diyemiyorum. Böyle bir şeye hakkım yok. Ama o bu tarz fotograflar çektikce banada huzur yok..

Tahammül edilemez bir durum ayrılmakla en iyisini yapmışsın bir daha da bulaşma bence...Net!! :KK14:

İlişkiniz bir ay önce bitmiş.

Sırf bu sebep yani bir ay ayrı kalmanız bile aşkınızdan ölmüyorsanız tekrar başlamamak için bir sebep.

Diğer kısma gelince fotoğrafçılık çocuğun mesleği değil de hobisiyse...

Siz de bu hobiden bu sıkıntınızı onunla ve bizimle paylaşacak kadar rahatsızsanız zorlamanın anlamı yok.

Bize siz göz yumar mıydınız diyorsunuz.

Bunu sorun etmeyecek kızlar da vardır, ne münasebet diyen de.

Yani bizim için problem olmazdı desek de sizin hassasiyetiniz farklı bizimkiler farklı.

Bugün yorumlara bakıp içinize sinen durum yarın yine zor gelecek size.

Çünkü bu durumu siz yaşıyorsunuz ve siz kaldıramıyorsunuz.
Haklısınız. sadece farklı yorumlara ihtiyacım vardı. Belki ben yanlış düşünüyorumdur diye açtım konuyu.

fotografçı bi kaç arkadaşım var üniden.. özellikle biri çıplak fotoların en sanatsal degerde oldugunu düşünüyor ve hep o şekilde foto çekiyor..

ben olsam tabiki izin vermezdim.. ama foto çekmeye gönül veren kişilerin görüş açısını anlamak biraz zor o yüzden sevgilin için önemsiz olabilir bu tarz şeyler yani tehdit oluşturmaz..
onun için gerçekten önemsiz. yani ne var ki bunda diyor. beni anlamıyor. eminim aynı durumda ben olsam beni deli gibi kıskanırdı empati kurmak istemiyor.

Back