• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotografci ariyoruuumm avrupa yakasi dis mekan

amyes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
938
660
138
İstanbul
Nisanim icin uygun fiyatli dis mekan cekimi yapacak birisini ariyorum oneriniz var mi :eek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar tavsiyeniz yok mu ben gerçekten uygun fiyatli ariyorum

Serdar Keskin'le anlaştık bizde dün. Facebookta Evlilik Fotoğrafcısı diye aratırsanır çıkar.
İnanılmaz pozitif bir adam enerjisine hayran kaldık biz. :)
Albümleri de görülmeye değer.

Nisanim icin uygun fiyatli dis mekan cekimi yapacak birisini ariyorum oneriniz var mi :eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Abdulkadir Çokgörmez veya Kadıköy Fotoğraf Merkezi bir bak derim
.....

Nisanim icin uygun fiyatli dis mekan cekimi yapacak birisini ariyorum oneriniz var mi :o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim sedef erhan ile anlastik biz pozitif ve mantikli bi ekip. Aratirsan bulursun mutlaka Gorusme ayarlayinca zaten emin oluyo insan kampanyalari varmi suan bilmem amaa oldukca icine siniyo insanin.

Sevil alışık var lives........... diye geçiyor. Bir bak istersen

Bizim düğün fotoğraflarımızı Sibel Gürüney çekmişti.Kendisi inanılmaz pozitif birisi ve kesinlikle kasıntı bir tip değil.Faceten Hikaye Fotoğrafçısı Sibel Gürüney diye aratabilirsiniz.Fiyatlarıda makul denecek düzeyde.Kendisiyle görüşmeden fotoğrafçıya karar vermeyin derim.Mutluluklar dilerim.

Bizim düğün fotoğraflarımızı Sibel Gürüney çekmişti.Kendisi inanılmaz pozitif birisi ve kesinlikle kasıntı bir tip değil.Faceten Hikaye Fotoğrafçısı Sibel Gürüney diye aratabilirsiniz.Fiyatlarıda makul denecek düzeyde.Kendisiyle görüşmeden fotoğrafçıya karar vermeyin derim.Mutluluklar dilerim.

Sibel guruney bize tum gun 1800 verdi fiyat o fotograflara cok fazla geldi bana cnm :(

Ben erkin ağsaran ıle anlaştık. Ona da bakabilirsin 4 paketi olması lazım

ben fotograftr diye biyere bir doğum günü çekimi yaptırdım tam hayalimdeki gibi olmadı ama alternatiflerinden çok daha ucuza geldi tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Seyma hanim bende duydum adini unutmustum smdi hatirladim cok iyi oldu:) bende onunla calismayi dusunuorum hem uygun hemde cok farkliymis an adresini buldum oradan ulasicam size de umarim yardimci olur:))

Back