Fotoğraf yükleme tarihi. Çok acil.

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Merhaba kk. Usb yüklenen fotoğraflarda baktığım fotoğraf tarihi usbe yüklendiği anda ki tarih midir yoksa fotoğrafın çekildiği tarih midir? Bilginiz var mı. Çok önemli bir konu.

Çekildiği tarih.
Zaten resmin üzerine gel mause ile resim bilgilerini gösteriyor
O kısımda çekildiği tarih yazar.

Çekildiği tarih.
Zaten resmin üzerine gel resim bilgilerini gösteriyor
O kısımda çekildiği tarih yazar.
Bilgisayardan bakamıyorum tv yansıttım orada da sadece yukarıda tarih çıkıyor. Yani orada yazan tarih çekildiği tarih sanırım.

Bilgisayardan bakamıyorum tv yansıttım orada da sadece yukarıda tarih çıkıyor. Yani orada yazan tarih çekildiği tarih sanırım.

Tv ye resim hiç yansıtmadım bilmiyorum ama
öyledir sanırım.

çekildiği tarih diye biliyorum bende ama neden bu kadar önemli olduğunu da merak ettim açıkçası

Merhaba kk. Usb yüklenen fotoğraflarda baktığım fotoğraf tarihi usbe yüklendiği anda ki tarih midir yoksa fotoğrafın çekildiği tarih midir? Bilginiz var mı. Çok önemli bir konu.

Eğer fotoğrafın üzerinde daha önce bir uygulama olmamışsa ve klasörden klasörde aktarılmamış ise çekildiği tarihtir.

Ancak fotoğrafları bulunduğu klasörden başka klasörde telefona falan aktardığınız zaman tarihi değişir.

Salt haliyle pc den direkt usb ye aktardıysa tarih orijinaldir.

Arkadaşım henüz 1 haftalık evli ve bir şeye denk geldik o yüzden:/
tahminimi söylüyorum. arkadaşınızla birlikte olduğu dönemler de çekilmiş resimler? doğru mudur?
arkadaşınızın eşi ve sanırım bir başkası var resimlerde

Fotoğraflar üzerinde uygulama yapıldıysa (kesme kırpma vs) yapıldığı tarih. Herhangi bir işlem yapılmadıysa çekildiği tarih diye biliyorum.

tahminimi söylüyorum. arkadaşınızla birlikte olduğu dönemler de çekilmiş resimler? doğru mudur?
arkadaşınızın eşi ve sanırım bir başkası var resimlerde
Evet beraber olduğu tarihlerde eşinin başkasını çektiği fotoğraflara denk geldik. Acaba daha da öncesi mi yoksa o zaman mı diye merak ediyoruz doğal olarak.

Fotoğraflar üzerinde uygulama yapıldıysa (kesme kırpma vs) yapıldığı tarih. Herhangi bir işlem yapılmadıysa çekildiği tarih diye biliyorum.
Herhangi bir uygulama yok sadece büyük ihtimalle tlfdan bilgisayara oradan da usb yüklenmiş. Yine de tarih değişir mi?

Evet beraber olduğu tarihlerde eşinin başkasını çektiği fotoğraflara denk geldik. Acaba daha da öncesi mi yoksa o zaman mı diye merak ediyoruz doğal olarak.
tarihler dediğim gibi çekildiği tarihtir fotoğraflar çoğu fotoğraf makinesi telefonda o şekilde kayıtlanıyor çünkü

tarih diye bahsettiğiniz şey sanırım dosya adı.

çekildiği tarihtir, değişiklik yapıldığında otomatik değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…