Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgisayardan bakamıyorum tv yansıttım orada da sadece yukarıda tarih çıkıyor. Yani orada yazan tarih çekildiği tarih sanırım.Çekildiği tarih.
Zaten resmin üzerine gel resim bilgilerini gösteriyor
O kısımda çekildiği tarih yazar.
Bilgisayardan bakamıyorum tv yansıttım orada da sadece yukarıda tarih çıkıyor. Yani orada yazan tarih çekildiği tarih sanırım.
Merhaba kk. Usb yüklenen fotoğraflarda baktığım fotoğraf tarihi usbe yüklendiği anda ki tarih midir yoksa fotoğrafın çekildiği tarih midir? Bilginiz var mı. Çok önemli bir konu.
Arkadaşım henüz 1 haftalık evli ve bir şeye denk geldik o yüzden:/çekildiği tarih diye biliyorum bende ama neden bu kadar önemli olduğunu da merak ettim açıkçası![]()
tahminimi söylüyorum. arkadaşınızla birlikte olduğu dönemler de çekilmiş resimler? doğru mudur?Arkadaşım henüz 1 haftalık evli ve bir şeye denk geldik o yüzden:/
Evet beraber olduğu tarihlerde eşinin başkasını çektiği fotoğraflara denk geldik. Acaba daha da öncesi mi yoksa o zaman mı diye merak ediyoruz doğal olarak.tahminimi söylüyorum. arkadaşınızla birlikte olduğu dönemler de çekilmiş resimler? doğru mudur?
arkadaşınızın eşi ve sanırım bir başkası var resimlerde
Herhangi bir uygulama yok sadece büyük ihtimalle tlfdan bilgisayara oradan da usb yüklenmiş. Yine de tarih değişir mi?Fotoğraflar üzerinde uygulama yapıldıysa (kesme kırpma vs) yapıldığı tarih. Herhangi bir işlem yapılmadıysa çekildiği tarih diye biliyorum.
tarihler dediğim gibi çekildiği tarihtir fotoğraflar çoğu fotoğraf makinesi telefonda o şekilde kayıtlanıyor çünküEvet beraber olduğu tarihlerde eşinin başkasını çektiği fotoğraflara denk geldik. Acaba daha da öncesi mi yoksa o zaman mı diye merak ediyoruz doğal olarak.
değişmezHerhangi bir uygulama yok sadece büyük ihtimalle tlfdan bilgisayara oradan da usb yüklenmiş. Yine de tarih değişir mi?
Ben de aynen böyle biliyorumFotoğraflar üzerinde uygulama yapıldıysa (kesme kırpma vs) yapıldığı tarih. Herhangi bir işlem yapılmadıysa çekildiği tarih diye biliyorum.
usb ye yuklendiği tarihtirMerhaba kk. Usb yüklenen fotoğraflarda baktığım fotoğraf tarihi usbe yüklendiği anda ki tarih midir yoksa fotoğrafın çekildiği tarih midir? Bilginiz var mı. Çok önemli bir konu.