bnmkinin daha iyi olduğuna inanamıyorumhatta ne kötü çekiyo bunun kamerası fln derdim kesinlikle yetenek meselesi ozaman cnm havalara girebilirsin iş telefonda diil sende bitiyo..:d
fotoğrafın harika tatlım kardeşimde foto muhabiri benim ne zman ablam gel bana bir makina alalım desem hep işi var hep işi bende kızımın sürekli fotolarını çekmek istiyorum makinamda arızalandı ya iyi bir foto makina alıcamkdım yada ceple idare edicekdim iyiki seni buldum şu anda bana önerebileceğin makina cepde veya normal fiyatda foto makinasında hangi ürünler var maksimum benden 1000 çıkar oda isterimki uzun yıllar gidebilsin bana öpüyorum ve hem sağlıkçı olarakda başarılarının devamını dilerim ...
Öncelikle çok teşekkür ederimDijital bir şey düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla profesyönel olacak. SLR de önemli olan şey lenstir. Ama makina olarakta Canon u tek geçerim, ama işte çok pahalılar. Aşağıda paylaştığım linkte hangi makinayla nasıl fotoğraflar çekilmiş bakabilirsiniz.Kalitelerini bi nebze de olsa görmenize yardımcı olur.
Nikon d50,Fujifilm FinePix S7000 Zoom, Canon 350d objektif 17-85.
dpreview review samples's Albums:Galleries: Digital Photography Review[/
tatlım aslında çok az anlıyorum asıl profosyenel kardeşim dediğim gibi aslında dijital makinada olabilir cep telefonuda olabilir nasılsa dijital ortamlarda kalıyor artık fotolar anlıyacağın farketmez fiyat azsa eğer biraz daha çıkabilirim senin önerdiğin makinalara bakıcağım en kısa zamanda sağolasın ilgin için
bu nasıl bir bakış açısı...
şiir yazanlar daha çok hüzünlü zamanlarında yazarlar,yazdıklarının tadı bundan bambaşkadır.sen fotoğraflarken hangi ruh halinle fotoğraflıyorsun gördüklerini?
ayda ortalama kaç fotoğraf çekiyorsun kaç tanesini saklamaya karar veriyorsun?
her yeni fotoğrafına baktığımda keyif alıyorum.yine harikasın!hani amatörlerin izinden gittikleri bir idölleri vardır.senin de var mı fotoğraflarından etkilendiğin bir isim?
Bu resmi bir cep telefonu kamerası çekebilir mi? :S Yani prof makineler dışında böyle öndeki nesneye odaklanma mümkün değil diye düşünüyordum.
Photoshopla yeniden düzenlediysen o ayrı.
aynı telefona bende sahibim bende cok meraklıyım fotograf cekmeye ama nedense bu ayarları yapamıyorum mesela ben senin bu fotolarında photoshop kullandın diye düsünmüstüm hatta hangisini kullanıyorsun diye sorcaktım ki yorumları okudum photoshop degil renk ayarıymıs canım bunu nasıl elde ediyorsun renk ayarlarında nerelerle oynuyorsun ben bilmiyorum yardımcı olursan memnun olurum
hepsi çok güzel yaaa bende çok severim ama malesef öyle aletlere sahip deilim yeni telim olduğunda hemen çekmeye başlıcamşimdiki teli ilk alınca çektim çektim şimdi az geliyor ve bişeyler çekmekte içimden gelmiyo :S
Çok teşekkür ederimİnşallah sende aramıza katılırsın canım İçinden geldiği zaman çekersin hem daha güzel olurlar o zaman :)
inşallah inşallahhhhhh :))) aynen hem sizden tiyolarda alıyorummmm dahada güzel olurlarrrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?