Fotoğraf çekmeyi seviyorum By Tülin

çok güzel bunlar :) fotoğrafçılık farklı kareleri yakalamanı gerektirecek emek isteyen bir iş tebrik ederim gerçekten.

başlığı ilk gördüğümde amatördür diye düşünüyodum ama hepsi enfes foto makinesi kaliteli bişi olsa gerek?

LadyEvil evet canım dediğim gibi Nokia 5800 'la çekiyorum.Her şeyi güzelleştirmek bizim elimizde :79:

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim İyi düşüncelerinizi okudukça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam

bencede süper çekimler
ruhunuzun inceliği fotoğraflara yansımış..
tebrik ederim:))

İmzamı atmayı unuttum bunlara :) neyse bi tanesine atıverdim sonradan. By Snowflake~

Eklentiler

• $SAM_0482222222.JPG
    194,3 KB · Görüntüleme: 123
  • $SAM_0481.JPG
    194,7 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
a aa ne demek o öyle duymadım farzediyorum. Sevgilimden yeni ayrıldım. Çok etkileyici çekimlerin. Yalnızlığıma aldın götürdün beni canım .. ahh ah

Teşekkür ederim genelde bu tarzdır resimlerim ben her daim yalnız hissettiğim için sanırım :)

cnm gerçekten çok başarılısın bende telefon alırken samsung monteyle 5800 arasında kalmıştım sonra 5800 çok kaba göründü gözüme ve sevmediğim bi kaç kişide olduğu iiçin almak istemedim sonunda monteyi aldım ama şimdi neler kaçırmışım diyorum tabiki herşey telefonda diildir sende bu cevher olduktan sonra başarılarının devamını diliorum ...:)

Çok çok teşekkür ederim tatlım inşallah hobi olarak devam ettireceğim 2side 3.2 mg.Seninki 4x zoom lu benimkiyse 3x zoomlu,gerçi kullanmıyorum zoom.

Çok çok teşekkür ederim tatlım inşallah hobi olarak devam ettireceğim 2side 3.2 mg.Seninki 4x zoom lu benimkiyse 3x zoomlu,gerçi kullanmıyorum zoom.

bnmkinin daha iyi olduğuna inanamıyorum hatta ne kötü çekiyo bunun kamerası fln derdim kesinlikle yetenek meselesi ozaman cnm havalara girebilirsin iş telefonda diil sende bitiyo..:d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…