Fotoğraf çekmeyi seviyorum By Tülin

fotoğraflar güzel ama alıntı galiba kim çektiyse eline sağlık

Fotoğraf çekmek bir tutkudur..

Çekimlerin çok hoş, tebrik ederim. Naçizane önerim; kadrajlama ile ilgili bir takım tekniklere göz atabilirsin internetten Bu arada kompakt makina mı kullanıyorsun yoksa DSLR vs. mi?

Tavsiyeleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim Keşke orjinal boyutlarıyla yükleyebilseydim daha iyi olurdu. DSLR makinam veya iyi bi mg e sahip kompakt makinam hiç olmadı .. Işığı ayarladığım sürece cep telefonuyla da çekim yapıyorum :78:

resimler harika.fotoğrafçılık özel bir uğraşı.görmeyen gözlere görüneni göstermek :)

birkaç sorum olacak
-fotoğraf makinesinin markasını öğrenebilir miyim?
-cep telefonu ile de çekim yaptığını söylemişsin,eklediğin resimlerde cep telefonu çekimi olan var mı?
-bir fotoğrafçılık kursuna gittin mi?

şimdiden teşekkür ederim,güzel görmeye devam etmen dileğiyle

-Fotoğraf makinamın markası Kodak. Özelliklerini bulamadım, yüksek bişi değil. Dslr makinam olsa keşke
-Buraya yüklediğim tüm fotoğrafları cep telefonumla çektim canım. Fotoğraf makinamdan daha iyi çektiğini düşünüyorum Hem her zaman yanımda bulunmuyor makina.
3.2 megapiksel (2048x1536) 3x dijital zoom yani Nokia 5800 . Bu telefonu al senden fotoğraf makinası istemicem diye zorla aldırmıştım babama Ailem destek çıkmıyor işin Türkçesi.
-Herhangi bi kursa gitmedim .. Resim yapmayı da çok severim renkler dünyasını, içimden geldi 2 senedir falan fotoğrafta çekmeye başladım

Teşekkür ederim ilgine ve iyi dileklerine canım

Yapraklara,özellikle renklerinden dolayı bu resimi çok beğendim

inanamıyorum hepsinin cep telefonu çekimi olduğuna!!! ne bileyim hadi cep telefonuyla çekiyorsun ama objenin neresinde duracaksın,ne kadar yaklaşmak gerek bunları da çok başarılı buldum. derler ya doğuştandır sanatçılık diye sen tam da ona bir örneksin.tek kelimeyle harikasın.hepsi masaüstü resimleri olacak güzellikte :)

Son düzenleme:

ayy çok utandım şimdi çok teşekkür ederim :78: Cep telefonumla çektiğimi söylemezdim utandığım için. Arkadaşlarımda 1-2 bin tl lik Dslr makinalar varken .. Söyleyince de inanmak istemezlerdi Yanlarında çekerdim bu seferde şaşırırlardı. Çok mutlu ettin beni tatlım İnşallah iyi bi makinam olur da güzel güzel bende çekim yapabilirim

fotoğrafların hepsi çok başarılı canım. tebrikler. ellerine sağlık devamını bekleriz

Bi dakika!
Nasıl yani hepsini cep telefonunla mı çektin??!!
Hem de benim telefonumun aynısı olan 5800!
Benim elimde nasıl bi cevher varmış da haberim yokmuş,yoksa sen haarikamısın onu anlayamadım.
Ama bence sen süpersin canım tebrik ederim
Ben de fotoğraf tutkunuyum,fotolarını gördüğüm an ah ne güzel makinası var dedim.
Ama iş makinada değil sendeymiş.
Takipteyim seni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…