fotoğraflar güzel ama alıntı galiba kim çektiyse eline sağlık
resimler harika.fotoğrafçılık özel bir uğraşı.görmeyen gözlere görüneni göstermek :)
birkaç sorum olacak
-fotoğraf makinesinin markasını öğrenebilir miyim?
-cep telefonu ile de çekim yaptığını söylemişsin,eklediğin resimlerde cep telefonu çekimi olan var mı?
-bir fotoğrafçılık kursuna gittin mi?
şimdiden teşekkür ederim,güzel görmeye devam etmen dileğiyle
fotoğraf çekmek doğaya hakim olmak anı ölümsüzleştirmek giibi birşey.. çok seviyorum.. bu arada fotoğraflar çok güzeller...
-Buraya yüklediğim tüm fotoğrafları cep telefonumla çektim canım. Fotoğraf makinamdan daha iyi çektiğini düşünüyorumHem her zaman yanımda bulunmuyor makina.
3.2 megapiksel (2048x1536) 3x dijital zoom yani Nokia 5800 .
inanamıyorum hepsinin cep telefonu çekimi olduğuna!!! ne bileyim hadi cep telefonuyla çekiyorsun ama objenin neresinde duracaksın,ne kadar yaklaşmak gerek bunları da çok başarılı buldum. derler ya doğuştandır sanatçılık diye sen tam da ona bir örneksin.tek kelimeyle harikasın.hepsi masaüstü resimleri olacak güzellikte :)
-Fotoğraf makinamın markası Kodak. Özelliklerini bulamadım, yüksek bişi değil. Dslr makinam olsa keşke
-Buraya yüklediğim tüm fotoğrafları cep telefonumla çektim canım. Fotoğraf makinamdan daha iyi çektiğini düşünüyorumHem her zaman yanımda bulunmuyor makina.
3.2 megapiksel (2048x1536) 3x dijital zoom yani Nokia 5800 . Bu telefonu al senden fotoğraf makinası istemicem diye zorla aldırmıştım babamaAilem destek çıkmıyor işin Türkçesi.
-Herhangi bi kursa gitmedim .. Resim yapmayı da çok severim renkler dünyasını, içimden geldi 2 senedir falan fotoğrafta çekmeye başladım
Teşekkür ederim ilgine ve iyi dileklerine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?