• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

İlk 1 hafta sıkıntılı geciyor sonra yavas yavas rahatlamaya baslıyorsun. Ben kolumu kaldırmadıgım sürece agrı gissetmedim. En büyük sıkıntı sabahları yataktan kalktıgımda oluyordu ilk kalkerken baya bi zonkluyordu yer cekiminden dolayo sanırım:)) ama dayanılmicak kadar degil. Zaten kısa süre içinde iyileşiyosun.
benide izlemeye alabilirmisin merak ediyorum bende ameliyat olmak istiyenlerdenim ewliyim bir kızım var izlerinide merak ediyorum çünkü kararsızım ya canım

Evet istanbulda. Doğru söylüyorsun her gece amelyat oluyorum rüyamda:)))
ben rüyamda ameliyat sonrasını görmüştüm
uyanıyorum hiç ağrım yok ameliyat oldum mu ben diye soruyordum dr uma evet oldun demişti gercekte de aynı şey oldu hiç ağrım olmadı ameliyat olduğumu dr uma soramadım çünkü ben odaya gelmeden anneme iyi geçtiğini söyleyip gitmiş ellerimle memelerimi yoklayarak anlamıştım ve sürekli anneme dr u sormuşum geldi mi geldi mi geldi mi diye gelse ne olacaktı sanki :))

ben rüyamda ameliyat sonrasını görmüştüm
uyanıyorum hiç ağrım yok ameliyat oldum mu ben diye soruyordum dr uma evet oldun demişti gercekte de aynı şey oldu hiç ağrım olmadı ameliyat olduğumu dr uma soramadım çünkü ben odaya gelmeden anneme iyi geçtiğini söyleyip gitmiş ellerimle memelerimi yoklayarak anlamıştım ve sürekli anneme dr u sormuşum geldi mi geldi mi geldi mi diye gelse ne olacaktı sanki :))
Ben de geçen gece rüyamda, sabah kalkıyorum bi bakıyorum memelerim eskisi gibi ani yok. Allahım diyorum, ne çabuk eridi bunlar. Gitti 10 bin liram diyorum bi de :KK70:

1.65 boy 53 kiloyum

Merhaba,
Ben de aralikta olacağım inşallah.
Boy ve kilomuz aynı :) Benim göğüs dokum sıfır. fikir vermesi için izlemeye alir misiniz beni de?
Bir de doktorunuzu hangi hastanede ve ne kadara ameliyat oldugunuzu öğrenebilir miyim?

Boy kilo oranina gore degisir gigus kafeside onemli bnm 325 cc ama bedenime gore buyuk bile oldu sayilir ama ciplakkrn buyuk geliyo sadece kiyafetle normal baya
Ben Bunu nye buraya yazmisimki yaa yanlis olms pardon :)

Teşekkür ederim şu baskı hissinden bir kurtulursam

Bende ameliyatı olanlardanım ve yaklaşık 4 hafta olacak. 3 haftaya yakın o baskı hissini yaşadım. Tabi 2. haftadan sonra azalmaya başlamıştı ama sürekli kalkarken mememin altına elimi koyuyordum. Sanki kayıp gideceklermiş gibi hissediyordum fakat o histen şu an tamamıyla kurtuldum. Merak etme hepsi geçiyor ve 1 günde bile çok şey değişiyor. 1 gün önce yapamadıklarını 1 gün sonra yapabiliyor oluyorsun. Biraz sabır :)

Bende ameliyatı olanlardanım ve yaklaşık 4 hafta olacak. 3 haftaya yakın o baskı hissini yaşadım. Tabi 2. haftadan sonra azalmaya başlamıştı ama sürekli kalkarken mememin altına elimi koyuyordum. Sanki kayıp gideceklermiş gibi hissediyordum fakat o histen şu an tamamıyla kurtuldum. Merak etme hepsi geçiyor ve 1 günde bile çok şey değişiyor. 1 gün önce yapamadıklarını 1 gün sonra yapabiliyor oluyorsun. Biraz sabır :)
Çok teşekkür ederim moral oluyor bana :((

Back
X