- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
- 103
Canim boyum 164 kilom 47 , daha büyük hantal duracak bende galibaBoy ve kilo nuz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim boyum 164 kilom 47 , daha büyük hantal duracak bende galibaBoy ve kilo nuz nedir
kas protezi baskıladığı için taktırdığın 300 cc slikon 250 cc gibi görünüyor kas altı planda karar verilen protez 350 yada 375 cc olsaydı ancak tatmin ederdi300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
Bende olmayi dusunuyorum nasil zor oluyor mu ameliyat300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
Anladim saol. Gecmis olsun sanada :)İlk 1 hafta sıkıntılı geciyor sonra yavas yavas rahatlamaya baslıyorsun. Ben kolumu kaldırmadıgım sürece agrı gissetmedim. En büyük sıkıntı sabahları yataktan kalktıgımda oluyordu ilk kalkerken baya bi zonkluyordu yer cekiminden dolayo sanırım:)) ama dayanılmicak kadar degil. Zaten kısa süre içinde iyileşiyosun.
Canım ben ameliyattan sonra 4 kere kontrole gittim. Bu cmrts tekrar gidicem. Dr kendi çağırıyor.Kart değil de 425 cc nin kutusu var. Ameliyat sonrası kutusunu verdi boş bir biçimde evet meme dokum nerdeyse hiç yoktu ama yine de böyle bir sonuç beklemiyordum doktorum beni daha hiç görmedi bayramdan sonra gidicem kontrole fakat diyecegi şey belli yani doğal olmuş zamanla oturur falan diyip atar başndan
300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi