• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

Canim beni de izlemeye alır misin ?

300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
kas protezi baskıladığı için taktırdığın 300 cc slikon 250 cc gibi görünüyor kas altı planda karar verilen protez 350 yada 375 cc olsaydı ancak tatmin ederdi

Evet ama amalyat öncesi bunu bilmiodum kişinin kas durumuna gırede değişiyor. Kümisinde büyük duruyor kas baskı yapmıyor cok. Benimkilerde fena olmadı artık dekoltem var ve rahatca bikini giyebilcem

İlk 1 hafta sıkıntılı geciyor sonra yavas yavas rahatlamaya baslıyorsun. Ben kolumu kaldırmadıgım sürece agrı gissetmedim. En büyük sıkıntı sabahları yataktan kalktıgımda oluyordu ilk kalkerken baya bi zonkluyordu yer cekiminden dolayo sanırım:)) ama dayanılmicak kadar degil. Zaten kısa süre içinde iyileşiyosun.

İlk 1 hafta sıkıntılı geciyor sonra yavas yavas rahatlamaya baslıyorsun. Ben kolumu kaldırmadıgım sürece agrı gissetmedim. En büyük sıkıntı sabahları yataktan kalktıgımda oluyordu ilk kalkerken baya bi zonkluyordu yer cekiminden dolayo sanırım:)) ama dayanılmicak kadar degil. Zaten kısa süre içinde iyileşiyosun.
Anladim saol. Gecmis olsun sanada :)

canım izlesen .

Canım çok doğal ve güzel görünüyorlar , darısı başıma ^^

Cnm merhaba forumda yeniyim benim ameliyat da aralık ayında nasipse olack izlemeye alırmısın benide mümkün ise tabi

Benide izlermisin farkları merak ediyorum his kaybı oluyormu geçicimi korkum o

Kart değil de 425 cc nin kutusu var. Ameliyat sonrası kutusunu verdi boş bir biçimde evet meme dokum nerdeyse hiç yoktu ama yine de böyle bir sonuç beklemiyordum doktorum beni daha hiç görmedi bayramdan sonra gidicem kontrole fakat diyecegi şey belli yani doğal olmuş zamanla oturur falan diyip atar başndan
Canım ben ameliyattan sonra 4 kere kontrole gittim. Bu cmrts tekrar gidicem. Dr kendi çağırıyor.

300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi

Geçmiş olsun canım. İzlemeye alabilir misin görebilmem için.

Back
X