• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

İyi de kaç cc takacaklar.500 takacak halleri yok ki. Sonuçta 425 cc baya büyük protez. Bu arada elinde kartın var mı? Gerçekten 425 cc mi? Ne biliyim kartları karuştırmış olabilirler mi? Göğüs dokun sıfırmıy dı yani dümdüz? ancak öyleyse bu sonuç alınabilir. Şöyle düşün gayet dik ve güzel göğüslerin var.Çok büyük olmasına gerek var mı? Bu arada bende oldu diye sende de olacak demek değil ama bu ameliyat çok komplikasyon riski taşıyor bence. Ama hiç sorun yaşamayan da var. Gözünü karartıp olan da var. Bu arada dr ne diyor bu kadar küçük görünmesine?
Kart değil de 425 cc nin kutusu var. Ameliyat sonrası kutusunu verdi boş bir biçimde evet meme dokum nerdeyse hiç yoktu ama yine de böyle bir sonuç beklemiyordum doktorum beni daha hiç görmedi bayramdan sonra gidicem kontrole fakat diyecegi şey belli yani doğal olmuş zamanla oturur falan diyip atar başndan

Kart değil de 425 cc nin kutusu var. Ameliyat sonrası kutusunu verdi boş bir biçimde evet meme dokum nerdeyse hiç yoktu ama yine de böyle bir sonuç beklemiyordum doktorum beni daha hiç görmedi bayramdan sonra gidicem kontrole fakat diyecegi şey belli yani doğal olmuş zamanla oturur falan diyip atar başndan

Sana bir kart vermesi gerekiyor. Protezin ID kartı. Mutlaka sor. Kutu olur mu? Eczaneden ilaç mı alıyosun? Ama 425 cc oldukça büyük bir protez. Madem darsın daha büyüğünü bence takamaz. Bu kadarı sıgdırması bile baya başarı. Ama 425 cc ile dolgun olman gerekirdi. Bu arada ameliyat sonrası lenfler ve hatta karın dahil heryer şiş oluyor. Ancak 1,2 aydan sonra memenin gerçek büyüklüğü meydana çıkıyor. Mesela bana ameliyat sonrası küçülür dediler ama tam tersi. Meme oturup şişilik azaldıkça büyüklüğü daha çok açığa çıkıyor. Sende sde aynı şey olacaktır. Biraz sabırlı ol lütfen. Ne gerek var moral bozmaya. Bak bana 2 kere oldum. Bu arada ne zaman oldun? Bayram sonrasına 10 günden fazla var. Neden bu kadar geç görüyor?

Sana bir kart vermesi gerekiyor. Protezin ID kartı. Mutlaka sor. Kutu olur mu? Eczaneden ilaç mı alıyosun? Ama 425 cc oldukça büyük bir protez. Madem darsın daha büyüğünü bence takamaz. Bu kadarı sıgdırması bile baya başarı. Ama 425 cc ile dolgun olman gerekirdi. Bu arada ameliyat sonrası lenfler ve hatta karın dahil heryer şiş oluyor. Ancak 1,2 aydan sonra memenin gerçek büyüklüğü meydana çıkıyor. Mesela bana ameliyat sonrası küçülür dediler ama tam tersi. Meme oturup şişilik azaldıkça büyüklüğü daha çok açığa çıkıyor. Sende sde aynı şey olacaktır. Biraz sabırlı ol lütfen. Ne gerek var moral bozmaya. Bak bana 2 kere oldum. Bu arada ne zaman oldun? Bayram sonrasına 10 günden fazla var. Neden bu kadar geç görüyor?
23 gün falan oldu olalı. Bayramdan sonra olması benden kaynaklı şehir dışındayım bayramdan sonra gidebilirim ancak kontrole. Ödemlerin çogu gitti zaten bende ilk hafta çoktu ödem

425 cc nasil kucuk olur ki:110:bana 295 cc takildi az da olsa kendi dokum vardi ama gayet kararinda buyuklugu hatta iri bulanlar bile var dual plan uygulandi henuz 13.gundeyim. kizlar beni izler misiniz foto varsa.

Canım kartı da veriyor merak etme.bana da ameliyat sonrası kutuları vermişlerdi,kontrole gittiğimde de kartı verdiler.sen yine de gittiğinde hatırlat;)

Bu arada ana sayfada gezerken resimlerine rastladım.Bak desen becerip bulup bakamam:) pat diye çıktı. Gayet güzel olmuş.Neden moralini bozuyorsun.Biraz zaman geçsin daha da büyüklüğü belli olacak. Bence bu kadar süre için çok başarılı sonuç.

Bu arada ana sayfada gezerken resimlerine rastladım.Bak desen becerip bulup bakamam:) pat diye çıktı. Gayet güzel olmuş.Neden moralini bozuyorsun.Biraz zaman geçsin daha da büyüklüğü belli olacak. Bence bu kadar süre için çok başarılı sonuç.
Teşekkür ederim ama beklentimi karşılamadı dediğim gibi :(

Teşekkür ederim ama beklentimi karşılamadı dediğim gibi :KK43:
Ya beklentin nedir:) zaten göğüs dokun yokmuş.Gayet dolgun olmuş inan bana. Daha büyük göğüs hoş olmaz ki.Ne bileyim bana hoş geldi baya. Bi kere göğüslerinin orjinali çok simetrikmiş. Bende asimetri vardı mesela ve hala var. Artı bir operasyon olmam lazım ama artık almıyım:) o sebeple biraz sabret ve emin ol hoşuna gidecek.

Ayyy vallahi olamadım.. Aslında en geç 2 ay içinde olmam lazım ama ekim ayı dolu.. Bu arada FAZLANAZLI FAZLANAZLI un bacaklarını görünce kombin olmaya karar kıldım tabi nişanlımda ok derse.. Parayı denkleştirmeye az kalmıştı aslında. Bacak için kışı da beklerim ama meme için bekleyemem :KK17:
ay bide bacak çıkarttı başıma diyebilir nişanlın :D erkek milleti bu :)) ol biraz an önce ya hakikaten kaç aydır olamadın

300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
Ben de görebilir miyim fotolarını? Nası bi boyut seçmeliyim karar veremedim ki bi türlü

Back
X