• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fostimon kullanan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcu2614

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
2.177
2.128
83
Asilama yapacağız bu ay bugun regl oldum tamda aksam üstü. Doktoru aradim fostimonla başlayalim dedi. Fostimon 150 al dedi 75 cc yapacağım her gün ancak. Sisesi 150 lik nasil olacak hiç anlamadim. Esim almis ilaci ama enjektörde 75 cc gibi bisey yok. Ilacin kutusunun içinde hem su hem toz var. Geçen ay gonal f kullanmistim o cok kolaydı. Bilen yardimci olabilir mi lütfen?
Yarin aksam üstü yapmam gerekiyor iğneyi. Pazartesiye kadar kapali her yer.

Prospektuse bakmak en doğrusu veya tıbbi sayfalara bak ben kullanmadım şahsen ki doğru soylemesi lazımdi .

Asilama yapacağız bu ay bugun regl oldum tamda aksam üstü. Doktoru aradim fostimonla başlayalim dedi. Fostimon 150 al dedi 75 cc yapacağım her gün ancak. Sisesi 150 lik nasil olacak hiç anlamadim. Esim almis ilaci ama enjektörde 75 cc gibi bisey yok. Ilacin kutusunun içinde hem su hem toz var. Geçen ay gonal f kullanmistim o cok kolaydı. Bilen yardimci olabilir mi lütfen?
Ilacini ,enjektorunu gosterirsen fikir werebilirim

Eklentiler

• 20201231_231510.jpg
    20201231_231510.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 115
  • 20201231_231504.jpg
    20201231_231504.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 133
Benim kiler bu sekilde. Toz ve su buda.75 lik ama suyu ile birlikte cekince enjektorde 100 uniteye kadar doluyo.

Benim kiler bu sekilde. Toz ve su buda.75 lik ama suyu ile birlikte cekince enjektorde 100 uniteye kadar doluyo.
Senin 75 lik canım. Doktor bana 150 lik verdi. 75 çekip uygulayacaksin dedi. Kalanini yarın kullanabiliyor muyuz onu bilemiyorum. Seninki gibi insulin enjektörü de vermemişler son dk eczane kapanırken almis esim.

Prospektuse bakmak en doğrusu veya tıbbi sayfalara bak ben kullanmadım şahsen ki doğru soylemesi lazımdi .
Evet. Esim son dk almis eczaneden tam kapanirken. Pazartesiye kadar kapali ya heryer panik yaptım. :)) hemen baslamak istiyorum. 1 ay daha erteleyesim hiiiic yok

Evet. Esim son dk almis eczaneden tam kapanirken. Pazartesiye kadar kapali ya heryer panik yaptım. :)) hemen baslamak istiyorum. 1 ay daha
Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca cok bekletme demisti

Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca
Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca cok bekletme demisti
Kisa Uclari varmi ignelerin? Eger yoksa gobekten o uzun uclarla yinede yapamazsin kendi ne

Istersen 02662444497 yi ara sor.suan acik nobetci.yada kendi sehrinde bir nobetci ecz. sor.

Mesajda yazmis dr fostimon 150 diye bizde öyle aldik :)) birazdan nöbetçi eczaneye gidip sorucam canim. Neyse ki elimde ilaç var .
Nöbetçi eczaneden de alamam ilcede yaşıyoruz bide.

Back