- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
-
Siz nasıl kilo verdiniz destek olur musunuz1 aydan daha fazla süredir 4.400 mü verdiniz yani ben 20 günde herşeyi yiyerek 5.500 verdimparanıza yazık sağlığınıza yazık.şimdi bir zararını görmemiş olabilirsiniz ama ilerde Allah korusun kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.gırtlağınızı tutun bakın ozaman nasıl kilo veriyorsunuz.
Evet. Size tavsiyem alırsanız kahveyi hemen kahvaltıdan sonra sütsüz içmeniz ve gün içinde en az 2.5lt su içmeniz.Merhaba kullaniyomusunuz hala bende almak istiyorum
Merhabalar bende kullanıyorumMerhaba kullaniyomusunuz hala bende almak istiyorum
Hesap sizin hesabiniz gibi bir his aldim ve sizi sikayet ettim. Insanlari sağlığından eden takviyeler uzerinden sağladığınız kazancın karmasını ağır yaşarsınız.Merhabalar bende kullanıyorum1 ayda 7 kg verdim hatta küsürü de var ... instagram hesabından ulaşabilirsiniz
Ben de dün başladım,başlamadan önce tartldm 70.1dim ,sabah cayini içtim öyle diyet ve spor da yapmadım ama sadece dikkat ettim ,bu sabah tartıldım 69.5oldugumu gördüm,aşırı derece su iciriyor benim gibi günde bir bardak su içen için çok iyi,sürekli idrara çıkartıyor galiba onunla veriyorsunuz yağları parçalıyor, takipteyim gün gün yazacam bakalım umarim ise yararİyi günler arkadaşlar başlayalı 8 gün oldu iki buçuk kilo verdim yediklerine çok fazla dikkat etmiyorsun sadece ekmeği kesiyorsun bir de iki litre su ben çok memnunum tüm şişkliğim gitti normalde iki-üç ayda adet oluyordum dün ilk defa bir aydan sonra adette oldum. Bu çayın avantajları bağırsakları çok çalıştırıyor ve tatlı ihtiyacını çok fazla kesiyor kesinlikle tavsiye ediyorum :) yakın çevresinde olup kilo problemi yaşayan kişiler mutlaka denemeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?