- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi yalniz kalpler
-
Konuyu kimin açtığı kısmı geri gelmişIyi yaptın canım. Ne kadar dönüş o kadar iyi olur. Emoji kisminida unutmayalim baya zorlasmis. Eski hali daha güzeldi.
Fark ettimKonuyu kimin açtığı kısmı geri gelmiş
bilgisayardan girince o da mumkun olmuyor. cep'ten girince dediginiz gibi.. tesekkur ederim mesajiniz icin.Emoji ye üşenip normal klavye emojilerini kullanmaya başladım ben de gidiş yolu uzamış diye
tesekkur ederim mesajiniz icin. geri getirmisler sagolsunlar epey kolaylik oldu.Konu sahibi bilgisi geri gelmiş dediğiniz gibi o zor oluyordu aynen
ne uyeler ne editorler ses etmemis ama etkili olmus. senin de sayende.. tesekkur ederim.Fark ettimkimse de gik etmemis ama ya konuya
ne uyeler ne editorler ses etmemis ama etkili olmus. senin de sayende.. tesekkur ederim.
Sag en kenar buyutecli on izlememsi gbiMesaj ön izleme yok. Emojiler yok ama kısa yolunu bildiklerimizi yapınca görünüyor. Mesela şuonun harici telefon emojilerini kullanıyorum. Sahi mesaj ön izleme neden yok?
Sag en kenar buyutecli on izlememsi gbi
Bazı konularda çıkıyor bazılarında çıkmıyor bende deKonuyu kimin açtığı kısmı geri gelmiş
benimkilerin yaninda da 'Yeni' yaziyor :)Bazı konularda çıkıyor bazılarında çıkmıyor bende de
Bnde de imleci yok ediyor sadece. Neden kondugu hakkinda bir fikrim yokDenemiştim onu ama olmadı. Telefondan girdiğim için mi acaba? Ya da benim telefon da sorun var. Herhangi bir ön izleme yapmıyor o ikon bende.
O da yazıyorbenimkilerin yaninda da 'Yeni' yaziyor :)
tesekkur ederiz... fark etmis miydiniz degsiiklikleri bu konudan once?Destek vermeye geldim
Tabi girer girmeztesekkur ederiz... fark etmis miydiniz degsiiklikleri bu konudan once?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?