- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
herkes nereye gitti:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peşin fiyatını 2 taksitle 800-800 toplamda 1600 tl olarak ödedim ilk başladığımdane kadar oduyon peki estos
günaydın güle güle
ve çok geçmiş olsun.
ay sen daha yeni evlisin dimiAllah ayirmasin insallahOhh kolay gelsin!! ne güzel, mis gibi:)
Biz işten güçten, tazecik evimizi zar zor temizliyoruz
cadim ben burdayimtemizlik yapiyordum daherkes nereye gitti:44::44:
peşin fiyatını 2 taksitle 800-800 toplamda 1600 tl olarak ödedim ilk başladığımda
şimdi para vermiyorum
thanks baby
ay sen daha yeni evlisin dimiAllah ayirmasin insallah
yeni evi de temizlemesi baska guzel oluyo
cadim ben burdayimtemizlik yapiyordum da
kil tuy isleri zor annemherufe 1600 lira ver alis-veris yapacam desen vermez belki de,is kil tuy olunca hemencecik yola gelmis baksana
cok sey istiyon sanki bebeemya haftayi yarilamisiz yine zaman nasil geciyo farkinda bile degilimnapıyonuz kızlar, tati lya hafta sonu sanıyom sanki bugünü. aslında çalışan hanımlara çarşamba resmi tatil olsa ne güzel olur
kolay gelsin, nekada temiz hatunlarsınız siz ya
cok sey istiyon sanki bebeemya haftayi yarilamisiz yine zaman nasil geciyo farkinda bile degilim
napalim cadim kizi salonda uyuttum daldim yatak odasina
haydi bende kaçtım,
kizlar
twety 21 bın msj ı ne kadar surede yazdın
ay bı uye bana dedı 15 bın msj ın var o anda farkettım cok geveze gordum kendımı utanmam cıktı
nerdeyse 2 sene olacak uye olali aslinda bu 2.uyeligim ilki olsa daha fazla olabilirdi geyik muhabbeti felan fistan cogaliyor iste
ay sen daha yeni evlisin dimiAllah ayirmasin insallah
yeni evi de temizlemesi baska guzel oluyo
cadim ben burdayimtemizlik yapiyordum da
kil tuy isleri zor annemherufe 1600 lira ver alis-veris yapacam desen vermez belki de,is kil tuy olunca hemencecik yola gelmis baksana