Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap-Geyik versiyonu :)

valla annem saat 06:40 da kurulu saat gibi kendiliğimden kalkıyorum

7 ye kadar yatıyorum 7 de alarm çalıyo kahvaltı hazırlıyorum

eşim de kahvaltı yapıp 7.30 da gidiyo o gittikten sonra da evi toparlıyorum oğlumu kaldırıp onu doyuruyorum

cadı kızım zaten çoktan kalkmış olduğu için onu saymadım bile

o da 8.30 da gidiyo ondan sonra ben kahvaltı yapıyorum kızımla

sonra da yemek yapma faslına başlıyorum böyle işte

ama bugün burda resmi tatil ben de o yüzden burdayım yemeğim de var işim yok şimdilik

saat 10.30 da bi çıkıcam evden akşama ancak bulurum evin yolunu

avm ler bayağı erken kapanıyomuş şaşırdım valla :KK30::KK30::KK30:

yaz kış mı bu saatte kapanıyo bi de yazdığın saatler sizin saate göre değil mi :26:
kizim okula gidince ben de oyle olucam dimek :KK30::KK30::KK30::KK30:
nereye gidecen yine kiz:KK53:
Bakude daha gec kapaniyo estos burasi kucuk yer oldugu icin erken kapaniyo avm ler
haaa bi de bu sabah itibariyle artık 7 de evden çıkmış olması gerektiğini söyledi eşim:KK52::KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:artik 06.40 ta kalkarsin:KK53:

kizim okula gidince ben de oyle olucam dimek :KK30::KK30::KK30::KK30:
nereye gidecen yine kiz:KK53:
Bakude daha gec kapaniyo estos burasi kucuk yer oldugu icin erken kapaniyo avm ler

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:artik 06.40 ta kalkarsin:KK53:

bugün kaç kapı gidicem sorma ya:KK17:

şincik saat 10:50 de evden çıkıp hastanenin servisine binip hastaneye gidicem

oğlumu kbb polikliniğine götürücem bademcikleri çok büyümeye başladı gece horlaması arttı

bi baktırıcam alınması gerekli mi falan diye:KK31:

kızımı da yine aynı hastanede göz polikliniğine götürücem hani vücudunda lekeler vardı ya aylaar önce söylemiştim

işte onun için 6 ayda bir göz muayenesinden geçmesi lazım

aslında 1 ay önce falan götürdüm devlet hastanesine ama gerektiği gibi muayene etmedikleri için özele götütücem bugün

gözbebeğine damla damlatıp yarışar saat aralıklarla fln bekmek gerekiyo gözbebeğini büyüterek bakmak lazım fln

işte o da çok uzun sürüyo :KK31:

hastanede işim 1-2 gibi bitse ordan dönüşte kızımı anneme bırakıcam çünkü 15:30 da lazer randevum var :KK12:

ordan çıkınca da oğlumun bi arkadaşının yaş günü var sahilde bi çay bahçesinde oraya gidicem :KK12:

ordan dönüşte de saat çok geç olmazsa eğer kızımı almaya giderim geç olursa orda kalır yarın alırım :44:

akşama da görümcem bizde olacak

işte böyle evin yolunu ne zaman bulursam gelicem inşallah :KK52::KK52:

haa yarın da k.v. geliyo:KK53:

bugün kaç kapı gidicem sorma ya:KK17:

şincik saat 10:50 de evden çıkıp hastanenin servisine binip hastaneye gidicem

oğlumu kbb polikliniğine götürücem bademcikleri çok büyümeye başladı gece horlaması arttı

bi baktırıcam alınması gerekli mi falan diye:KK31:

kızımı da yine aynı hastanede göz polikliniğine götürücem hani vücudunda lekeler vardı ya aylaar önce söylemiştim

işte onun için 6 ayda bir göz muayenesinden geçmesi lazım

aslında 1 ay önce falan götürdüm devlet hastanesine ama gerektiği gibi muayene etmedikleri için özele götütücem bugün

gözbebeğine damla damlatıp yarışar saat aralıklarla fln bekmek gerekiyo gözbebeğini büyüterek bakmak lazım fln

işte o da çok uzun sürüyo :KK31:

hastanede işim 1-2 gibi bitse ordan dönüşte kızımı anneme bırakıcam çünkü 15:30 da lazer randevum var :KK12:

ordan çıkınca da oğlumun bi arkadaşının yaş günü var sahilde bi çay bahçesinde oraya gidicem :KK12:

ordan dönüşte de saat çok geç olmazsa eğer kızımı almaya giderim geç olursa orda kalır yarın alırım :44:

akşama da görümcem bizde olacak

işte böyle evin yolunu ne zaman bulursam gelicem inşallah :KK52::KK52:

haa yarın da k.v. geliyo:KK53:
evet hatirladim estos insallah bir sey cikmaz bebelerde:KK16:
sen hala lazere gidiyon nu kiiiz:KK23::KK23:hala bitmedi mi kil tuy:KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın. mutlu sabahlarrrrr.
size buradan yazıyorum....
desemde inanmayın:KK1:
26938432343907775899576.jpg

X