Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

siderolites evet Kulleteyn
Turan Dursun kitabı .Genele yazmıştım sanırım.
Alıntı yapılmıyormuş bu kısımda .Sırf bu sebepten kapatmışlardı konuyu.

W Wurstria tuhaf olmaz canim avatardaki yuzuk asiret yuzugu herhalde. ondan kiz arkadasinda da olurmus kizin asiret sevgilisi oldugu anlasilirmis diye biliyorum

agustos72 canım seninle sanırım dua toğinde çok yazışmıştık.rabbim bana nasip etti çok şükür uzun uğraşlar sonunda..dilerim sana ve tüm isteyenlerede nasip eder

Benim dönemimde tanıştığım üyelerden kalan yokmu yaf ,çok öksüz kaldım son zamanlar valla üyeliklerimi silinmiş nedir 1 kişiyi anca görebiliyorum

Akasya yazisiyla ozdeslesmis uye. Normalde avatara bakarim ama onu yazisindan hemen anliyorum kocaman mavi yazisiyla hemen belli ediyor kendini
SUHAN profil resmini cok begendigim hatta kendisi mi acaba cok guzel dedigim, yorumlarindan kibar biri oldugunu dusundugum uye
parkbyull yorumlarini severek takip ediyorum cok dobra biri
millan bazi yorumlarina kahkaha attigim nedense cok seksi bi hatun diye aklimda canlaniyor
W Wurstria ilk baslarda avatarindan dolayi onu drag queen sanmistim

@mahperi gerçektede keşke arkadasım olsa dediğim üye burada çok iyiyiz ama gün içinde de çayımı yudumlarken konuşmak derdimi anlatmak isterdim

SUHAN evet birbirimize çok dulalar ettik. senin az kalmış kavuşmana maşallah seni her gördüğümde takvimine bakıyorum ve seviniyorum senin için kolay sahip olmadığını bildiğim için. cinsiyeti neydi
amin inşallah

SUHAN biraz tırsıyorum kendisinden
Yeniden hamile olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiştim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…