Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
agustos72
canım seninle sanırım dua toğinde çok yazışmıştık.rabbim bana nasip etti çok şükür uzun uğraşlar sonunda..dilerim sana ve tüm isteyenlerede nasip eder
Akasya
yazisiyla ozdeslesmis uye. Normalde avatara bakarim ama onu yazisindan hemen anliyorum kocaman mavi yazisiyla hemen belli ediyor kendini SUHAN
profil resmini cok begendigim hatta kendisi mi acaba cok guzel dedigim, yorumlarindan kibar biri oldugunu dusundugum uye parkbyull
yorumlarini severek takip ediyorum cok dobra biri millan
bazi yorumlarina kahkaha attigim nedense cok seksi bi hatun diye aklimda canlaniyor WWurstria
ilk baslarda avatarindan dolayi onu drag queen sanmistim
SUHAN
evet birbirimize çok dulalar ettik. senin az kalmış kavuşmana maşallah seni her gördüğümde takvimine bakıyorum ve seviniyorum senin için kolay sahip olmadığını bildiğim için. cinsiyeti neydi
amin inşallah