Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
kadesa
ve office
hiç bi muhabeetim yok kendileriyle ama nerden alıştım bilmem arada onların profillerine girip konuşmalarına bakıyorum bdv konularını profillerine taşıyıp dedikodularını yapıyolar aralarındaki muhabbet hoşuma gidiyo özeniyorum @Bilgece seninlede konuşmuşluğumuz yok hiç ama yorumlarınla dikkatimi çekiyosun. ortak bi derdimiz var belkide o yüzden Rabbim bizede anne olmayı nasip eder inşallah. banlandığı zaman profiline bi sürü mesajlar yağıyo resmen ben banlansam kimsenin haberi bile olmaz
Sare Lavinya
Benim telefon kafayı yedi, alıntı yapmadığım halde benden bağımsız alıntı yapıyor. Hallettim şimdi, uyardığın için sağol. Yönetim telefonu banlasın. :)