• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Bilgece Düşündüğüm şey bu konunun tekrar açılması için konu açmış olmasıydı ama o değilmiş o zaman, tamam. :)

Arkadaşına salak(!) olduğu için haddini bildirmeye çalışan bacımızın akıbeti ne oldu?
xenforo-smilies-kk70.gif

kadesa kadesa ve office office hiç bi muhabeetim yok kendileriyle ama nerden alıştım bilmem arada onların profillerine girip konuşmalarına bakıyorum bdv konularını profillerine taşıyıp dedikodularını yapıyolar :KK70:aralarındaki muhabbet hoşuma gidiyo özeniyorum
@Bilgece seninlede konuşmuşluğumuz yok hiç ama yorumlarınla dikkatimi çekiyosun. ortak bi derdimiz var belkide o yüzden Rabbim bizede anne olmayı nasip eder inşallah.:KK46: banlandığı zaman profiline bi sürü mesajlar yağıyo resmen ben banlansam kimsenin haberi bile olmaz :KK48:

alıntının yasak oldugunu bilmiyordum dün bilgece oy vermem için etketlemiş bende bugün girdim baktım o kadar

Back