Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Hanımlar,
hadi bir güzellik yapıp birkez daha yazayım.
Bu topikte Alıntı yapmayın, Nasılsa oyun bölümü deyip banlanmayacağını zannederek sevmediklerinize haddi aşan şeyler yazmayın, site dışında bir bölüm değil burası, bunu unutmayın, eski husumetlilerinizden burdan hınç almak için yazarsanız karışmam.
Hakaret, polemik, Tartışma, laf sokma yok.

bir üye var ki bu forumda 2012 den beri bilirim kendisini. genellikle polemik çıkarmaya meyilli yorumlar yazar. kırıcı bir üslubu var. bazen de alaycı... zaten arada tartışmaya girebiliyor bu ters yazıları yüzünden diğer üyeler onunla. konularıma yorum yaptığında cevap vermiyorum genelde. ki ben konularıma yorum yapan herkese cevap veririm mümkün olduğunca.

etiketsiz bir üye yorumu da benden kızlar. :)

kulitta yardımsever kitap kurdum kalbi büyük ve güzel insan

yakın zamanda bir konuda tartıştığım işgüzar üye,herhangi bir konuda ters düştüğüm üyenin nadir bakarım kim olduğuna,benim için önemli değildir hakaret olmadığı sürece çünkü sanal ortam karşıt fikirler normal lakin seni hatırlayacağım hep

A asli ara sıra özelde selamlaştığım şeker biri :=) bazen gizli gizli dolanıyor kk da
bazen de ortadan kayboluyor. sevıyorum seni :=)

neyse en güzeli sevdiklerimi yazmak demekki,konunun selameti açısından iyi olacak;
Saraylim biraz öncede dediğim gibi siyasette birçok beğendiğim arkadaş olsada sen birtanesin.
O okypete başta soğuk bulsumda zamanla ne kadar yanıldığımı gördüğüm,tatlı insan
@Bilgece hep önyargıyla yaklaşmışım sana canım ya,meğer o kişi sen değilmişsin
limoncu28 doğru etiketledim değil mi?bir iki kere bdv de yorumlarına denk geldim,her konunda kocan ve para altın biriktirmek vardı,bir kaç kere eleştirdim seni ama hiçbirşeye kızmıyorsun da yada beni sevdin bilemiyorum
Z zipzip öldün mü kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…