Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bir üye vardı, kullanıcı adını hatırlayamadım, bir konu açar iki sayfaya cevap verir sonra hiç cevap yazmaz. Bir hafta sonra yeni konu açar. Ona da bir iki cevap verir ve susar. Uzun zamandır konusunu göremedim. Görsem tanıyacağım.
Yazık, gerçek hayatta ilişki kuramayan, internette her erkekten medet uman ve sanal sekse bulaşmış bir kızcağızdı.
Cevap verseydi yardım etmeyi çok istemiştim.

@Bilgece ben daha sessiz ve takip eden bir üyeyken de dikkatimi çekmiş bir üyeydi. :) bu arada parmak kız ne alaka. Adı alsimi miydi.

Doğrusu aslında Alşimi ve simya anlamına geliyor. üniv. sınavına hazırlanırken kimya dersine çalıştığım sıralarda almıştım üyeliği.

kadesa siyasi sebeble çok ters düştüğüm hatta karşılıklı olarak eskiden sohbet ettiğim kişilerin an be an bana karşı tavır beslediklerini gördüm ama sorun değil herkes aynı düşünecek diye muhakkak jir kaide yok ben siyasi anlamda ters düştüğüm kişinin bdv de yorumunu bile beğenirim ki beğendim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…