Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
GelenKutusu
yorumları sivri olarak görünen ama esasında sadece gerçekleri yumuşatmadan yansıtan kişi. An itibari ile uğradığı hakarete dayanamadığımdan etiketleme ihtiyacı duydum.
Not: Alıntı yapmadan @ ile etiketleyerek cevap veriyoruz.
Bibibella
, susmak korkmak değildir zaten veya susmak verecek cevabı olmamak değildir, susmak bazen kendi başına bir cevaptır.
Sizlere başımdan geçen birşeyi anlatayım, sitede yeniyim, Milattan önce 1423, henüz mod değilim, çömez Mune bugünkü üslubuyla siyaset tartışıyor, herkese Eşit ama eleştirilerini de yapmaktan geri kalmıyor, bir üye hakaret etmediğimi, polemiğe girmediğimi, üslubumun bozulmadığını görünce özelden hakaret etti, gırtlağıma sarılacağını vs
Cevap vermedim, verebilirdim ağzım laf yapar hamd olsun ama ben hakaret edemem, dün neysem bugünde o'yum.
Surrender
le ilgili ben de bi şey yazıcam. İnsallah hamile kalır da bi kız çocuğu doğururSam Allah o günleri görmeyi de nasip etsin. Surrendere anne kız kıyafeti yaptırmak istiyorum. İçimde bi Hevestir yaa.
Anaa.. Bizim takim birbirine girmis.. Yapmayin kizlar, yanlis anlama olmustur. Birbirinize inanmiyorsunuz da ustelik. Agizdan cikan laf esastir themis1990
, seni kastetmedim diyorsa kastetmemistir, "ille de beni" denmez ki.. Bos yere birbirinizi kirmayin..
Ookypete
Valla merakimdan ölücem
Neden hep mune a yazıyorsun?
Hata olsa her seferinde olmaz
Okunuşu mu farklı valla bilmiyorum
Ama çok merak ediyorum nolur açıkla