Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Ama yapmayın böyle arkadaşlar, çocuk gibiyiz yemin ederim. Saatlerdir konuyu açtırmaya uğraşıyoruz. Madem öyle eleştiri kısmını kaldıralım sadece pozitif düşüncelerimiz ve diyelim ki x üye ile alakalı anılarımızı paylaşalım.
Nevreste
, takma dislisin falan ama cok tatlisin be nevom : ) gecenin bir yarilarinda kurabiye tarifi istedigim canim ablacim benim. Sohbeti tatli kendisi ayri tatli. Siteye ilk geldigim zaman senin piren bendim. Bence ben senin gozunde hala o tatli pireyim. Hemde en pilelisinden anladin sen onu : ) mutfak konusunda bana cok yardimin dokundu . Cok tesekkurler ablacim.. : )
Nickini yazmıcam da tanımadığım halde hiç sevmediğim gıcık kaptığım biri var
kendini ispat etmeye çalışan konulara sivri yorumlar yaparak birilerinin arasında yer almak için uğraşan biri
çok da boş ama besbelli kk dan da çıkmıyor mübarek
İsim vermedim ve bahsettigim bu kişi bile değildi,ama üstüne alınıp birde hakaret yedim her zaman ki gibi,birde yaşadığım hayatı hakediyor musum, hangi hayat pardon?sen ne kadar tanıyorsun ki beni
themis1990
canım demedik mi bize ne yazatlarsa yazsınlar kızmicaz diye sonuçta isteyen isyediğini yazabilicek bi topic sanal ortam dese ne olur demese ne olur
Led_BiR_Vele_DisTiri
, isim versem sayfa yetmez, genel olarak kimseyi sevmemezlik etmedim sitede, anlık sinirlendiklerim oldu, kanımın ısınmadıkları da oldu belki lakin karakter olarak bana uymayan insanların bile yazdığı yorumlara katıldığım oldu, fikirler, karakterler ayrılsa da bir başkadır KK Kadınları.
Zaman zaman üyelik iptali yaptıkları için yokluklarına üzüldüğüm, genç yaşta yitirdiklerimizi de anmak istiyorum, onlarda kalbimde.
Arada bir sizlerle neden ceza verdin, ona da verdin mi, haksızlıkkk bu diye didişsekte seviyorum sizleri.
Bu kadar duygusallık yeter, cımbız diye bir gerçekte var
Ya bana kaşar diyen küfür eden oldu güldüm geçtim kibledim bu benim korktuğumdan veya ezikliğimden değil. O kişi umrumda olmaz ne derse desin çokda tın olduğumdan kafam rahat