• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

OdunHatun OdunHatun madem yazılanları yapmayacaksın, önemsemeyeceksin, bir kulağından girecek diğerinden cıkacak ne diye konu açıyorsun o zaman diye sormak istediğim bir üye.

Önemsemediğimi nerden biliyorsun? Önemsemediğim için mi o kadar uzun uzun yazıyorum konuları.. Kafama yatanı uygulamakta hür olduğumu düşünüyorum?

Isim vermicem ama ikinizde az dedikoducu degilsiniz gelmis birde milletin icinde cilvelesiyorsunuz fenalar sizi:KK67::KK8:

pink_princes pink_princes çok teşekkürler düşüncelerine ,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

senin de avatarın çok cici nickinde öyle görünce hoşuma gidiyor

Vuhuhu kulaklarim cinlatilmis :P

Evelynn Evelynn ask boceem bal peteem canimcim benim kankitom cok sevdigimi her firsatta soylerim

@NancyFr hastasiyiz. Tam bi ruh ikizim cok severim canimi.

Duka Tesla Duka Tesla fani oldugumu soylememe bile gerenk yok.

27.01 27.01 gamli baykusun yesin seni. Komsucugum benim. Ayri seviyorum

@Bilgece bi kez ters dusmustuk ama severim cok asil ve bilgili gelir bana. Kafa yapimiz pek uymasa bile cok sey ogrendigim biri iyi ki var

bogurtlenkusu bogurtlenkusu hayranlikla seyrediyoruz efenim.

tatlibikiz tatlibikiz forumumuzun afeti devrani seksi hatunumuz dunyalar tatlisi

pinoli pinoli pinolimi de cok seviyorum bu ara pek gorusemiyoruz ama :)

Aklima geldikce yazarim :*

@leylmira diyorum ben bir yerden çıkaracağım diye de

sohbetimiz vardı seninle cici bir hanımdın

hamileymişsin hayırlı olsun

@leylmira sende çok güzel bir hatunsun içindeki yüzüne yansımış masum ve naifsin

Allah tamamına erdirsin tekrar kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Gercekten güzel konu bayagdır kk da olmadımdan henüz çözme aşamasındayım oyüzden kimseye önyargı yapamiyciim okypete yazdıklarını begeniyorum akıllı kadınları kk da görmek güzel bişey herkeze ii yorumlar şimdilik takipteyim

Back