Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
@Bilgece , cidden forumun en bilge üyesi :) Gerçekleri bu kadar naif biçimde yazabilmek herkesin harcı değil sanırım.
Bir de isim vermeden paylaşacağım bir kaç üye var.
Burası bir forum ortamı ve gerçek hayatta çoğu kişi birbirini tanımıyor. Elbette fikir ayrılıklarından ötürü oluşabilecek sürtüşmeler olabilir ancak bunu hırs haline getirmek, insanların arkalarından kulis yapmak neyin nesi? Sanal ortam işte, bilgisayarı kapattığın an o ortamdan uzaklaşırsın. Bir üyeden rahatsızsan engellersin ve yazdıklarını görmezsin, bu kadar basit bir çözüm varken, tartışmaları bana kadar taşımanın amacı nedir? Ben kimsenin velisi değilim bu forumda, hele Hakim hiç değilim. Kişisel sorunlarınızdan dolayı beni yormayın ve taraf haline getirmeye çalışmayın lütfen.Yok bunu yaptıysanız ve gayet adaletli biçimde karşı tarafı haklı gördüysem de trip atmayın bana.Oh be rahatladım!
KilicBaligi
,şimdi sana o sevmediği üyeyi anlatıp kulis yapanı merak etmedim değil.
bu forumda hep bunu savunurum,biri biriyle sorun yaşar. doğal. ama onunla yaşadı diye diğer arkadaşlarını ona karşın doldurmak nasıl bir ruh halidir anlamam. bunu bir arkadaşım yapsa,sen karışma derim,
bana sende görüşme dese,bana bunu diyemezsin,ben kişiliksizmiyim diyede eklerim. bana hakarettir çünkü bu
muzurtilki
süper tespitleri, nokta atışı tahlilleri, müthiş tavsiyeleri var. Gerçekten bişeyler öğreniyorum, onun yorumunu gördüysem asla okumadan geçmem. HanimKelesimiGetir
çok eğleniyorum onu okurken. Yine yorumlarından istifade ettiğim üyelerden. Severek takipteyim
_NurteN_aklima gelmisken hemen ekleme yapayim. yine fikirlerini kendime yakin buldugum, mantikli, guzel yorumlar yapan bir uye.
Kakao ve Bentaban tabana zittiz. ama baska bir topikte beni overek ve sevdigini soyleyerek sasirtmisti acikcasi. :) dedigim gibi dusunceler cok zit, anlasamiyoruz malesef... Ama kendisine bu konuda hicbir kizginligim yok. Zaten kimle tartismaya girse sonucunda canim cicim diyerek konuyu tatliya bagliyor.
evlaefekendisini cozemedigim uyelerden biri. Sjdjsjd.
ema1
,bazen yerinde tespitleri var, bazende bu konuya neden böyle yazmış diye beni şaşırttığı zamanlarda oldu.
kısaca kendine has ,farklı bir kişiliği var
NancyFr evet kuzum fikirlerimiz uyuşmasada birbirimizi tanımıyoruzkii sen beni bir tanısan vay bee dersin ben bu kadını hiç tanımamışımm seni övüyorum çünkü savunduğun değerlere sıkı sıkıya bağlısın ve ne olursa olsun sizin gibi gençlere ihtiyaç var bu memleketin ve seni iş yerimde çalışan bir arkadaşıma benzetiyorum .. oda alevi birbirimizi yiyoruz ama ayrıda yapamıyoruz o kadar farklı bir dostluğumuz varki işte seni o arkadaşıma benzetiyorumm..
Ana kk da neler oluyormuş gerçi az çok öğrendiğim bazı şeylerden sonra vay be ne güzel maske takıyor dediğim biri oldu benimde.kk yi gerçek hayatına taşıyan çok hatun var.