Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

bebem sen de cok yakın sıcak kanlısın anı duygular kızlara da senı anlatıyodum dun cok tatlı dıye

bi uyuz oldugum diger grup insan da, herkese akil fikir dikte edip, hatta hadsizc milleti asagilayip, kendilerini cok cool ve marjinal sananlar, hatta marjinal olmaya kasanlar
ornek verelim, onlar beraber yasamayi savunabilir ve kimse aksini savunamaz.. ama baska biri nikahi sart gorurse iliskisinde, kustahca asagilayip kendi fikirlerini cosa cosa savunmaya gecebilirler..
yada saygidan bahsederler ama asla insanlarin degerlerine saldirmadan yorum yapamazlar.. yobaz ilan ederler inancli insanlari.. oy sizi marjiler cok dolmusum ha sahsi bsy yasamadim kendileriyle ama rahatsizligim soz konusu, napayim

kadesa..biliyormusunuz kızlar bazen siyasete girmek için giriyorumm.. bazen aşka geliyorum yazıyorumda yazıyorumm.. ama bazen öyle bir soru soruyorsunuzki o savunduğum da hızım kesiliyor ve o zaman vay anasını te işte tee orada haklılık payları var dedittiriyorsunuzz..vee kızlar cidden mutfağı çok seviyorumm buradaki tüm kk hatunları görsellik olarak tat olarak her şeyin en iyisini hak ediyor..

mınnak denk gelek fazla gelemıyoruz dmi .. ben de senı sevdım lolıpopu en seksi sen yıyosunn bıde soylemeden edemiciğimm

O okypete O üyeler bende kalsın ama tam manası ile doldurmaya yönelik çabalar gördüm ve şaşırdım, ben bu insanları böyle bilmezdim diye... Bu mevzular bana bile yansıtılıyorsa siz Editörlere ve Yönetime sabır diliyorum Okyciğim...

Samsonn Kutuplaşma olmaz mı hiç... Bunlar bana bile yansıtıldıysa eğer Editörlere ve yönetime sabır dilerim. O derece.

yercekimli karanfil Ooooo mevzu çok derindi, siz merak ede durun Atlılar geliyor atlılarrrrr kadesa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…