çok özendim ya yıllardır şu sitedeyim birbirimize karşılıklı güzel şeyler söyleyebileceğim hiç kimse yok, bi arkadaşım yok. ama sorun bende çekingen bi yapım var malesef çabuk kaynaşamam herkesle normal hayatımdada böyle, o yüzden burda bi arkadaşım olmaması normal. kimseyle kaynaşmadan kendi halimde takılıyorum şu sitede
hakkımda iyi bişey diyen yok ama kötü söyleyende olmaz diye avutayım kendimi
ama hamilelik topiklerinden tanıdığım @folik var çok konuşmuşluğumuz yok ama, çok samimi içten davranışları var. o hamile kaldı muradına erdi darısı bana inşallah
K KenyaliZehra onunlada özel bi konuşmamız yok ama hiç tanımadığı halde sürekli samimi dualarında banada yer vermesi çok mutlu ediyo beni :)
ema1 gerçekten konuyla alakasız bir dolu yorum yapıyor çözülmesi zor
ama kk de olmazsa olmazlardan biri gibi
ema1 kendşsi bu foruma üye olduğumda ilgimi çeken ilk Üyelerden oldu.
Hala da öyle.
Kızmaz Umarım ama çok zaman konu ile alakasız yaptığı Yorumları saymazsak açtığı konuların içeriği güzel.
Ah keşke şiirsel şekilde değil de, paragraf olarak Konuları açmaya başlasa.
O zaman tam olacak :)
Cook tesekkür ederim kizlaarr. Bende sizi seviyorum. Hatta bende liste verebilirim
O okypete @_MedceziR_ @Rosemarys_Baby @ChelzyDuka Tesla @_NurteN_ @dansmarue themis1990 @NancyFr @2KediAnnesi @AngryPenguin Koalina ema1 ve niceleri
Hepiniz ile güzel sohbet, geyikler oldu. Kac defa begen butonuna basmisimdir. Iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?