Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Hahah O okypete limoncuyu nerden buldun geçen bi konusunda bi ara saçlarım öyleydi demedimi ben yanlış mı anladım kendiymiş gibi yani hoş limoncu ne dese pek inanmamak lazım

Bibibella ; cam güzeli, böyle uzun boylu, kumral, güzel bir kadın olarak canlanıyor gözümde. komik de bi insan kendisi
@2KediAnnesi; kadın kedileri seviyor daha ne olsun. kedi seven insan kötü olur mu?
Koalina ; forumun papağanlı güzeli, daha üye olmadan bir konusuna denk gelmiştim, içime dert olmuştu valla, kendisine ilginç bir sempatim var, öyle BDV'de ya da evcil hayvanlar bölümünde birkaç kez karşılıştık sadece ama tanısam çok severmişim gibi geliyor.
olivia ; bu ara sık sık siyasette karşılaşıyoruz ama ben onu ilk topiğinde tanıdım. güzel bir insan, bazen ayrı düşsek de iyi kalpli bir kadın.
O okypete BDV'nin konu taşımaktan helak olmuş editörü, güzel bir şarışın bence.
ema1 telefonu yüzünden siyaset bölümünde her gün laf işiten ilginç konular açan hatun, o yazı şeklini kendisiyle özdeşleştirdim.
simsims hem güzel, hem kedi/köpek sever, bu aralar sağlıklı yaşamaya ve spora takmış benim forumdaki ilk arkadaşım, canım benim.
Feraceli siyasette biraz ayrı düşeriz tahminimce ama o kadar iyi, o kadar kocaman kalpli bir insandır ki kimseyi kırdığını görmedim şimdiye kadar, saygılı ve dürüst bir insan
deadline ilk imzamı vereceğim kişi, bekle dead geliyorum.
Duka Tesla bu hatunun yorumlarını hiç okumadıysanız, büyük bir eksiklik var demektir.
AdAm_OLaCaK_KIZ hiç çekincesi, hiç acabası yok, dobara bir yazar, hem nalına hem mıhına vurur, pat pat söyler aklındakini.

daha yazıcam şöyle bir forumu dolaşıp nicklere bakayım

Dualarımdasın.

@HayyaL sağol , kızmam ,kızmam öptüm seni

limoncu28 'in eşinin dişlerini fırçalamak yerine bornoza sildiği, duş almaya üşendiği, cinselliğe çok düşkün olduğu için eşini yani limoncu'yu sürekli çıplak yatırdığı ve limoncu'nun kahvaltısını bile dışarıdan söylediğini yazdığı konularını hiçbir zaman unutmayacağım sanırım. (gülmekten yerlere yatan smiley)

arkadaşlar alıntı yasak yazıyoruz artık sayısını unuttum,konu başlığında var. yazdığım ilk mesajda var. son sayfalara yaza yaza bir hal oldum. yine yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…