• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

norwegian norwegian Çok ilginç yorumları olan bi arkadaş,siyasi düşüncelerimiz aynı mı zıt mı çözmüş değilim, ama seviyorum yorumlarını okumayı

adını hatırlayamadım ama durumunda kukum var kadınım yazan bi arkadaş vardı hatırlayan etiketlesin, onunda yorumlarını beğeniyorum. objektif yaklaşıyor.

bide Chess Chess in yorumları çok seviyeli

bide isim vermiyim, özellikle siyasette, iğneli iğneli alıntısız, etiketsiz şiirsel konuşan bi arkadaş var, gözardı etmemek için kendimi zor tuttuğum.

Evelynn Evelynn sağol canım avatarın çok ilginç senide öptüm iyi ki varsınız
Açılın yardırmaya geldim. Hem de nickli mickli

@PrezentabLkonteS yorumları çok dik. Özellikle ve isteyerek bilerek sinirlendirmek için yazıyor gibi
@beyazgri Üslubu, kelimeleri değiştirerek yaptıgı komik(!) benzetmeleri yuzunden insanın ciddiye alası gelmiyor. Düşünceleri öyle veya böyle beni ilgilendirmez ama konusma tarzı insanı tartısmadan uzaklaştırıyor.
@elit81 Onun yuzunden 3 gun ban yedim, tutamadım kendimi. Cumlelerin sonuna koyduğu şu ifade :KK14: beni çıldırtıyor :KK48:
@evlaefe Bir seyler söyleyip sonunda canım falan diyor ben anlamadım bu arkadaşı :KK48:
@divinity hiç yorumunu görmedim ama her karşıt görüşün altında beğenisi var o yuzden dikkatimi çekiyor:KK48:

themis1990 themis1990 Turabiden öyle nefret ediyordu ki sinir oluyordum ama şakasına tabi yoksa şirin biri :KK48:
:KK200:
@_MedceziR_ sayesinde adım kedi kaldı:KK48: Kocaman kocaman yazıyor ama yazdıklarının içeriği de kocaman asla boş yazmaz
Egem Egem Turabiyi tutuyorum diye beni bir defasında azarlamıştı ama olsun :KK48:
@Saraylim Çok garip ama bu forumda en saygı duydugum insan nedendir bilmem:KK48:
@deadline bana çok sevgi dolu biri gibi geliyor
@Feraceli inanılmaz sevecen biri, çok tatlışş:KK200:
@nickimikim7 daha öncede yazmıştım çok naif ve kibar oldugunu dusunuyorum
@queenEb Canım, kuşum, balımmm:KK200:
@Mune çok guzel fırcalıyor ya tam forum annesi :KK200: Öğüt veriyor uyarıyor falan:KK23:
ema1 ema1 haber paylaştıgındaki yazı stili beni öldürüyor ama açıklamasını yaptı ben de alıştım zaten:KK48:

Ayy yoruldum dur bakayım başka kimler var az forum gezeyim nick bakayım :D

@Bilgece arada bir banlanıyor ama nasıl banlandığına şaşırıyorum:KK48: çünkü herkesle anlaşan, hiç polemiğe tartısmaya girmeyen biri gibi.
@Sephoraa gözümde güçlü bir kadın canlanıyor
@Duka Tesla @NancyFr @Chelzy @kararsiz_2013 onları birbirinden ayıramıyorum nokta atışı yorumları var.
@HayyaL saçlarıyla aklımda kalmış kendisi:nazar::KK48:
@dansmarue çok cesur oldugunu düşünüyorum
@27.01 Kendine huysuz demiş ama bence tatlışşş

DEVAMI GELECEKKKKKK!!!

Back