Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Esen abla vardi. Vefat ettiyse nurlar icinde yatsin. Insallah vefat etmemistir. Kendisinin konularini okurdum ama yazmazdim. Aktif degildim o zamanlar.
Ama eger iyilesseydi muhakkak yazardi.

Bi de elizzsa vardi. Vefat ettigini düşünmediğim, cok guzel evi olan ve bi evladi olan elizzsa. Bayram kiyafetini paylasirdi. Vefat ettiysen nurlar icinde yat elizzsa.

Ve zebos. Bilmiyordum onu burda bir yerde duydum. Allah hepsine rahmet eylesin. Cok uzuldum hepsine cok. Nurlar icinde yatin..

Bende bir tane yazayım ,
Yani cici sevecen bir kızdın sen ben çok iyi hatırlıyorum seni .Bir ara bir şey oldu gitti geldi kız resmen elyına döndün .

Cazgırlık , dediikodu her konuya ben varsam hooopp dalmalar falan bacım sorunun varsa adres ver geleyim kahvede yaparım valla .. Yani sen soytarı ben padişahım demedim ki nedir bu çekememez tavırlar diyordum cevap vermeye vermeye düzeldi sanırım

Ya birde sürekli özelden 'takip etsene beniiii canım ' yazan bir ablamız vardı bana .. Abla etmiyorum etmeyeceğim , konularımız yönlerimiz farklı ne olur yazma artık görürsen

bendeniz'den O biliyor şarkısını da armağan ediyorum kendisine .

Eses07 ev temizliği konusundaki miss gibi evine hasta oldum...severim temiz insanları
Yorumların da kısa ve öz

apranxx
o resimdeki limoncu değil. amerikan bir kuaför sitesinde röfle balyaj yapan bir kuaförün sitesindeki müşterilerinden birinin fotoğrafı. kuaför müşterilerine yaptığı röfleleri sergiliyor. önce ve sonra diye

Elif
benim gibi yaramaz,edininyanında ,usu,naif,yumuşacık bir editör.. ona bakınca anam ben nasıl bir editörüm diyorum:)

Sayfa Sayısı olmuş 35
Bi üye gelip ilk mesajı okuyup yazıyo
"Canım geçer üzülmeee "
Yahu oku bakalım 35 sayfada ne yazılmış
Dön bikaç sayfa geri
Dam üstünde Saksağan vur beline kazmayi

Ayyy nasıl sıktın beni nasıl içimi baydın anlatamam ağlak ağlak.
Amaaann ne halin varsa gör yazıp çıkasım geliyor. Neyse sus sen kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…